Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który serwer: Wybierz, a zagrasz.

Wybierz.  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad dwoma serwerami, tylko nie wiem, kogo by się zapytać, który byłby lepszy, dlatego zgłaszam się do społeczności MPCFORUM, oto te serwery:

Serwer Jail (Prison) coś w stylu starego dobrego MineJaila. Przechodzisz przez sektory etc..

Serwer PvP + Bronie, chodzi tu głównie o to co w normalnym PvP, tylko tutaj byś walczył np. AK-47! ;-)

Pozdrawiam, KondziuKing.

Opublikowano

Serwer Jail (Prison) coś w stylu starego dobrego MineJaila. Przechodzisz przez sektory etc..

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym zrobił Pivipi

Dzięki, 1 głos na "PIVIPI" ;-)!

Serwer Jail (Prison) coś w stylu starego dobrego MineJaila. Przechodzisz przez sektory etc...

Głos oddany, dzięki! ;-)

Opublikowano

Ja jestem bardziej za PVP bo na Jail nie grałem :P Zrób ankietę będzie ci lepiej ;)

Jeżeli nie grałeś, znaczy to, że twój głos jest neutralny! ;-)

Opublikowano

Najchętniej zagrałbym na dopracowanym Jail`u. A tak a propo kiedy startuje twój Castle-Mod ??

Opublikowano

Potwierdzam. Jail jest jaknajbardziej dopracowany, mapa jest świetna. Miła i przyjemna, a nie jak większość ;)

Oczywiście, że głos na Jail

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Wydaje mi się, że na dłuższą metę żaden się nie nadaje bo pvp i jail po pewnym czasie się nudzą. Pomyśl może o jakimś real life bo teraz nie widać chyba żadnego.

Opublikowano

Hahah widze ze castle mod startowal wowowowoow

Catle mod!!!

Boze jaka reklama i wogole a tu DUPA

Ja osobiscie wybralbym pvp chociaz pewnie bedzie shit

Pzdr panFAPglod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...