pr0koksu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. Mam problem ponieważ jak chwilę gram może z 5-10min to komputer się zawiesza i na nic nie reaguje a jak był jakiś dzwięk to jest pisk (taki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cały czas). Komputer się zawiesza tylko podczas gry w Dark Orbit , jak nie gram w Dark Orbit to komputer normalnie chodzi. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
ZmkAg. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Może być to spowodowane zbyt słabą kartą graficzną. Spróbuj na minimalnych ustawieniach. Odnośnik do komentarza
pr0koksu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jestem na minimalnych ustawieniach sprawdze jeszcze statki bo statki są na wysokim. Grafika 128mb Odnośnik do komentarza
GROMacac Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 na niskich statkach grać nie zalecam , nie wiem czy to coś da ale spróbuj zmniejszyć rozdzielczość ekranu Odnośnik do komentarza
sebas1243 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Miałem podobny problem . Spróbuj : Powyłączać wszystkie nie potrzebne programy typu :gg,skype itp. Jak masz antywirusa avast to zmień bo od niego cały komputer muli i wykrywa tylko amatorskie wirusy. Ja osobiście polecam "ESET NOD32" wszystko ładnie smiga z 5fps - 11fps skoczył do 17fps i chodzi wszystko płynnie (po zmianie antywirusa) Jak to nie pomogło ogarnij ramy ;c Odnośnik do komentarza
pr0koksu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Temat do zamknięcia ponieważ ten problem występuje w innych rzeczach np. facebook , minecraft itd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.