empl0y Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siema. Chciałbym się zapytać czy mam szanse na youtube do zdobycja większej ilości subskrybcji(500-1000) z takimi filmikami jak robie: xx Odnośnik do komentarza
Aken1337 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ustaw lepszą płynność , zmień txt , wyłącz animacje chodzenia i spoko . Odnośnik do komentarza
empl0y Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dzięki Dostosuje się do twoich zaleceń Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Popraw płynność, a jak chcesz to ci mogę wysłać mój prywatny TxT Jbc pisz PW. Odnośnik do komentarza
Emanuell Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na początku myślałem ze to kolejny dziecko ale zobaczyłem wszystkie 6 filmów i powiem ci niezle głos ok nie ma zakłóceń tylko nie kieruj się tylko minecraftem nagraj tez inne gry. Ostatno w youtobe brakuje mi nowosci a nie minecraft na modach , kwadratowa masakra , jakieś letsplaye . Help http://www.mpcforum.pl/topic/1036918-reinstalacja-windowsa-7-licencja-oem/#entry8735406 Odnośnik do komentarza
empl0y Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dzięki. Postaram się coś wykminić Jeszcze mam pytanie... Czy jest jakieś forum do udostępniania filmow? Jak ktoś coś ma to poproszę linka na PW Odnośnik do komentarza
▒Kiszka▒ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie wiem co to ma wspólnego z moddingiem. Cls. MPC Hejter Team Leader Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.