Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Lucian , Malzahar , Brand , Blitzcrank , Shyvana , Amumu , Zyra , Jax , Jinx , Fiddle Info dla zielonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario5064 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jinx i Lucian nonono . 2 obecnie wyrozniajacych sie Adc na tle innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoneK Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/1104661-rotacja-darmowych-bohaterow-2412-3112-wyprzedaze/ Jest od tego specjalny temat . Fakt nie aktualizowany, ale jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zajebista wręcz, Jinx i Lucian. Dwóch mocnych ADC, na pewno wytestuję, Malzahara również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spociuś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/1104661-rotacja-darmowych-bohaterow-2412-3112-wyprzedaze/ Jest od tego specjalny temat . Fakt nie aktualizowany, ale jest . Ciul z tym tematem. Co za człowiek wymyślił oddzielny temat, który i tak jest aktualizowany z dużym opóźnieniem. Ostatnia wyprzedaż z 27.12 - 30.12. Administracja założyła tamten temat bo ludzie nabijali sobie jednego posta raz na tydzień/miesiąc (kiedy jeszcze normalni użytkownicy pisali rotację i wyprzedaże), ale za to od razu miało się info o przecenie i rotacji. Na prawdę nie rozumiem takich działań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronter Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ahh shyvana nareszcie ;d, luciana też trzeba wypróbować i zyrę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniger Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wszystkich mam. Czekam na cos lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq94pl Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Fajna rotacja tylko znów noby bd Blitzcrankiem graly ;ff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianIIOkrutny Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 no i to ja rozumiem zara bende siekał lucianem i bende robił pentakille!!! jutro nieide do szkoły pierdole musze sie nagrać lucianem whats up nigga hehe pozdro dla czających (wpiszcie w google translator to ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 W końcu Jax w rotacji exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macarena Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Milutka rotacja, przyjrzę się bliżej Luckowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojdzonson1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ehh akurat kupilem lucka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Szczerze to mam każdego oprócz Jinx, dobrze że wstrzymałem się z zakupem, przeczuwałem coś A co rotacji, bardzo fajna, cieszyłbym się jakbym ich nie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 shyvana, może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amstaf123 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 W końcu Jax w rotacji Jak można nie mieć Jaxa kupionego toż to grzech Grafika wykonana przez StitchART Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/1104661-rotacja-darmowych-bohaterow-2412-3112-wyprzedaze/ Jest od tego specjalny temat . Fakt nie aktualizowany, ale jest . Nie mogę tam pisać . Tylko moderator :] @topic No właśnie zauważyłem, że każdy tak się jara lucjanem Wypróbuje go :] PS. Tak na przyszłość - Rotacje można sprawdzać już w Poniedziałek koło 18 na koreańskiej stronie lol'a http://www.leagueoflegends.co.kr/ mata:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#JP100% Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak można nie mieć Jaxa kupionego toż to grzech Bieda. Jak nie można mieć skina do każdej postaci ? Przynajmniej po jednym. Nie rozumiem takich ludzi ;_; Suaba rotacja, wszystko mam ;_; BO MAM WSZYSTKIE CHAMPY, POZDRO 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveRa Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ZNowuuuuuuuuuu... Nie ma Yoricka :CCCCC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bieda. Jak nie można mieć skina do każdej postaci ? Przynajmniej po jednym. Nie rozumiem takich ludzi ;_; Suaba rotacja, wszystko mam ;_; BO MAM WSZYSTKIE CHAMPY, POZDRO 600 No to gratulację :-) Ja nie chce np skina do soraki, a dostałem z gifta ;_; ZNowuuuuuuuuuu... Nie ma Yoricka :CCCCC Był jakieś 2-3 miesiące temu na wyprzedaży to sobie za RP'ki kupiłem :P Ora ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pener 2k14 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No to gratulację :-) Ja nie chce np skina do soraki, a dostałem z gifta ;_; Był jakieś 2-3 miesiące temu na wyprzedaży to sobie za RP'ki kupiłem :P Ora ładnie Uważaj bo zaraz biedacy Ci napiszą "jak morzna kupować czampjony za ErPe pszecież morzna za IP!!!!111" Nie wiem po chuj ludzie płaczą o tego Yoricka.. oni już od hmm 4 miesięcy płaczą o niego, a jakby nie płakali a zaczęli grać przynajmniej 3 mecze dziennie to by go mieli lajtowo. Sobie przetestuje Zyre na midzie bo jej nie mam bo nie czuję potrzeby kupna Chociaż wiem, że ładnie ora na supporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Uważaj bo zaraz biedacy Ci napiszą "jak morzna kupować czampjony za ErPe pszecież morzna za IP!!!!111" Nie wiem po chuj ludzie płaczą o tego Yoricka.. oni już od hmm 4 miesięcy płaczą o niego, a jakby nie płakali a zaczęli grać przynajmniej 3 mecze dziennie to by go mieli lajtowo. Sobie przetestuje Zyre na midzie bo jej nie mam bo nie czuję potrzeby kupna Chociaż wiem, że ładnie ora na supporcie. :] Na supporcie to ora i to pięknie ;] Stun, mini wardzik, pro ult na tf'y i te chwaściki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picus00 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jedna z lepszych rotacji Napewno zagram jinx lucianem i shywką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaktualizował bym tamten temat jakby były jutro obrazki itp.,a co do samej rotacji to tylko nie mam z nich Jinx (lubię tą postać i coś pozassysam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaktualizował bym tamten temat jakby były jutro obrazki itp.,a co do samej rotacji to tylko nie mam z nich Jinx (lubię tą postać i coś pozassysam). Skoro narazie temat z rotacja nie jest aktualizowany niech ten zostanie taki do dyskusji. Jak sie tamten zaktualizuje to ten bedzie mozna zamknac. A co do samej rotacji, jedna z lepszych przez ostatnie tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Skoro narazie temat z rotacja nie jest aktualizowany niech ten zostanie taki do dyskusji. Jak sie tamten zaktualizuje to ten bedzie mozna zamknac. A co do samej rotacji, jedna z lepszych przez ostatnie tygodnie. Ale zróbcie tak aby każdy mógł tam pisać . Kto 1 wstawi ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.