Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Rotacja 07.01.13-14.01.13

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucian , Malzahar , Brand , Blitzcrank , Shyvana , Amumu , Zyra , Jax , Jinx , Fiddle

Info dla zielonych :)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/1104661-rotacja-darmowych-bohaterow-2412-3112-wyprzedaze/

Jest od tego specjalny temat . Fakt nie aktualizowany, ale jest .

Ciul z tym tematem. Co za człowiek wymyślił oddzielny temat, który i tak jest aktualizowany z dużym opóźnieniem. Ostatnia wyprzedaż z 27.12 - 30.12.

Administracja założyła tamten temat bo ludzie nabijali sobie jednego posta raz na tydzień/miesiąc (kiedy jeszcze normalni użytkownicy pisali rotację i wyprzedaże), ale za to od razu miało się info o przecenie i rotacji. Na prawdę nie rozumiem takich działań.

Diss_Stream.png

Opublikowano

no i to ja rozumiem zara bende siekał lucianem i bende robił pentakille!!! :) jutro nieide do szkoły pierdole musze sie nagrać lucianem

whats up nigga hehe pozdro dla czających (wpiszcie w google translator to xD)

Opublikowano

Szczerze to mam każdego oprócz Jinx, dobrze że wstrzymałem się z zakupem, przeczuwałem coś :)

A co rotacji, bardzo fajna, cieszyłbym się jakbym ich nie miał ^^

928011413476457403957.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/1104661-rotacja-darmowych-bohaterow-2412-3112-wyprzedaze/

Jest od tego specjalny temat . Fakt nie aktualizowany, ale jest .

Nie mogę tam pisać . Tylko moderator :]

@topic

No właśnie zauważyłem, że każdy tak się jara lucjanem :) Wypróbuje go :]

PS. Tak na przyszłość - Rotacje można sprawdzać już w Poniedziałek koło 18 na koreańskiej stronie lol'a

http://www.leagueoflegends.co.kr/

mata:d

Opublikowano

Jak można nie mieć Jaxa kupionego toż to grzech :(

Bieda.

Jak nie można mieć skina do każdej postaci ? Przynajmniej po jednym. Nie rozumiem takich ludzi ;_;

Suaba rotacja, wszystko mam ;_;

BO MAM WSZYSTKIE CHAMPY, POZDRO 600

Opublikowano

Bieda.

Jak nie można mieć skina do każdej postaci ? Przynajmniej po jednym. Nie rozumiem takich ludzi ;_;

Suaba rotacja, wszystko mam ;_;

BO MAM WSZYSTKIE CHAMPY, POZDRO 600

No to gratulację :-) Ja nie chce np skina do soraki, a dostałem z gifta ;_;

ZNowuuuuuuuuuu... Nie ma Yoricka :CCCCC

Był jakieś 2-3 miesiące temu na wyprzedaży to sobie za RP'ki kupiłem :P Ora ładnie

Opublikowano

No to gratulację :-) Ja nie chce np skina do soraki, a dostałem z gifta ;_;

Był jakieś 2-3 miesiące temu na wyprzedaży to sobie za RP'ki kupiłem :P Ora ładnie

Uważaj bo zaraz biedacy Ci napiszą "jak morzna kupować czampjony za ErPe pszecież morzna za IP!!!!111"

Nie wiem po chuj ludzie płaczą o tego Yoricka.. oni już od hmm 4 miesięcy płaczą o niego, a jakby nie płakali a zaczęli grać przynajmniej 3 mecze dziennie to by go mieli lajtowo.

Sobie przetestuje Zyre na midzie bo jej nie mam bo nie czuję potrzeby kupna :D Chociaż wiem, że ładnie ora na supporcie.

Opublikowano

Uważaj bo zaraz biedacy Ci napiszą "jak morzna kupować czampjony za ErPe pszecież morzna za IP!!!!111"

Nie wiem po chuj ludzie płaczą o tego Yoricka.. oni już od hmm 4 miesięcy płaczą o niego, a jakby nie płakali a zaczęli grać przynajmniej 3 mecze dziennie to by go mieli lajtowo.

Sobie przetestuje Zyre na midzie bo jej nie mam bo nie czuję potrzeby kupna :D Chociaż wiem, że ładnie ora na supporcie.

:]

Na supporcie to ora i to pięknie ;]

Stun, mini wardzik, pro ult na tf'y i te chwaściki

Opublikowano

Zaktualizował bym tamten temat jakby były jutro obrazki itp.,a co do samej rotacji to tylko nie mam z nich Jinx (lubię tą postać i coś pozassysam).

Opublikowano

Zaktualizował bym tamten temat jakby były jutro obrazki itp.,a co do samej rotacji to tylko nie mam z nich Jinx (lubię tą postać i coś pozassysam).

Skoro narazie temat z rotacja nie jest aktualizowany niech ten zostanie taki do dyskusji. Jak sie tamten zaktualizuje to ten bedzie mozna zamknac.

A co do samej rotacji, jedna z lepszych przez ostatnie tygodnie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Skoro narazie temat z rotacja nie jest aktualizowany niech ten zostanie taki do dyskusji. Jak sie tamten zaktualizuje to ten bedzie mozna zamknac.

A co do samej rotacji, jedna z lepszych przez ostatnie tygodnie.

Ale zróbcie tak aby każdy mógł tam pisać . Kto 1 wstawi ten lepszy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...