Nostelon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siema, mam takiego słabego laptopa. 798MHz i 480 mb ramu. Gry takie proste jak np. metin nawet mi nie dzialają. Czy dokupienie ramu wystarczy? I do ilu, więcej nie widzę, nie wiem jak sprawdzić inne parametry. c: Proszę o pomoc. http://www.mpcforum.pl/topic/253182-dl-rendery-pomagajce-w-logo-serwera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 lepiej kup inny i lepszy@UP skoro nawet nie masz pojęcia co posiadasz bo ci się nie chce odczytać nazwy i modelu laptopa odpuść sobie cokolwiek przy tym zabytku który nawet nie spełnia warunków uruchomienia gry ! ps. tak to jest , pomagać komuś na forum i być ukaranym za podanie najlepszego rozwiązania bo sam moderator też nie ma pojęcia nie będąc w temacie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.