FastFlash Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siemka, posiadam Kassadina i Riven, podobno dostana nerfa, bede mógł ich zwrócić ? Podobno można zwrócic postać jak sie zakupilo przed nerfem/reworkiem a ci sie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blowjob master Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 jak jest po reworku to mozesz po nerfie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picus00 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kassadin dostaje reworka na W wiec ja rowniez zwracam skina do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Po nerfie zwracać nie można, aczkolwiek po reworku owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastFlash Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kassadin dostaje reworka na W wiec ja rowniez zwracam skina do niego A po tym można zwrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kassadin dostaje reworka na W wiec ja rowniez zwracam skina do niego Wątpię że przez zmianę jednego skilla można zwrócić skin'a,ja tylko słyszałem że ludzie zwracali skarnera,heimer'a itp.,do tego skin nie przeszedł zmian visual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WariaaaT EUNE Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie ma takiej możliwości zwrotu po nerfo-bufie, a z resztą po co chcesz zwraca postać którą i tak w przyszłości kusisz? Riven ma osłabione early ale patrząc na przeliczniki w late będzie miała większy dmg podobnie kassadin z W będzie bił kosmiczny dmg w połączeniu ze zmorą licza będzie miał więcej dmg w late niż obecny kassadin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq94pl Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A po tym można zwrócić? Tak po reworku można zwrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Po reworkach można, np. Xina, Twitch, Xina, Katarine zwróciłem. Nie polecam bo i tak je kupiłem znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelikano Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Oplaca sie zwrócic gdy kupiłeś postać za 6300 i staniała do 4800 lub mniej i kupić ją znowu - jesteś wtedy 2.000+ PZ na plusie @ ofc. postać po reworku, żeby nie tracić żetonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoneK Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Yyyyy .. ? Chwila . Jak nie ma się żetonów, a postać dostanie reworka , to można postać zrwócić czy jak ? Bo nie kminie tego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaxx Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak, trzeba napisac wiadomosc do supportu z zazaleniem i prosba. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk3n Panda Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeżeli nie masz żetonów za pomocą których możesz zwrócić postać nie możesz ubiegać się na support o zwrót postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Można zwrócić prostać lub skórkę po reworku i/lub nerfie. Ten bohater (lub skórka) nie wygląda już/nie gram się nim jak kiedyś i przestał mi się podobać! Jeżeli bohater lub skórka otrzymała kompletną przeróbkę wyglądu i/lub zestawu umiejętności to wyślij nam zgłoszenie, a dokonamy dla Ciebie zwrotu bez zużycia żetonu, jeśli tego sobie życzysz. Zapraszam tutaj dla niedowiarków i niedoinformowanych: https://support.leagueoflegends.com/entries/22056173-FAQ-zwrotu-przedmiot%C3%B3w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pener 2k14 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Rework na jeden skill i chcesz zwracać? śnisz. Zresztą kilkanaście meczy nowym Kassadinem i się przekonasz. Ja myślę, że nie będzie miał takiego bursta jak wcześniej (aktualnie jest mocny), ale teraz dają mu buffa na early i będzie mógł spokojnie się tłuc z jakimś AD miderem bo lepsze W będzie. Tylko szkoda, że ruszają Q bo w końcu Kassadin to jest asasyn, a taka świnia Garenowa ma silence'a 2.5 sekundowego i dmg w chuj duży jak na tanka. Yyyyy .. ? Chwila . Jak nie ma się żetonów, a postać dostanie reworka , to można postać zrwócić czy jak ? Bo nie kminie tego . Tak, możesz zwrócić Heimera bo dostał reworka wizualnego jak i tego "skillowego". Możesz zwrócić też : Anivię, Rammusa, Garena i w next patchu Skarnera. A kiedyś nawet Xeratha bo zapowiadali reworka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.