Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno MC premium

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dzisiaj chciałem kupić sobie premke z oryginalnej strony minecraft.net, lecz po wypełnieniu danych karty i wciśnięciu Purchase, wyskakiwał błąd:

Invalid card numer!

Wiem, że oznacza to "Kod karty jest nieprawidłowy", ale jestem pewien, że wpisałem go dobrze.

Proszę o pomoc, czy wiecie o co chodzi?

dsa

Opublikowano

Możliwe, że mogłeś źle podać ten trzycyfrowy kod z tyłu karty, chyba nazywa się CVS. Do tego upewnij się, że podałeś wszystkie swoje dane prawidłowo, bo jeśli popełniłeś jakąś pomyłkę to bank może odrzucić płatność.

Jeszcze jest jedna możliwość, czyli limit na płatności internetowe na karcie. Sprawdź na stronie banku jakie masz limity i czy ewentualnie możesz je przestawić.

Opublikowano

Jak masz konto junior w banku to nie wszystkimi kartami można płacić przez internet. Możliwe, ze masz tylko zbliżeniówkę.

No chyba, że płacisz kartą rodzica, to znaczy, że źle wpisałeś dane karty.

Opublikowano

Jeśli nie pomyliłeś terminów "nr karty" z "nr konta" lub innych, to jedynie przez to że twoje konto nie jest Direct (internetowe)

Popytaj rodziców i napisz nam jakie masz konto, postaramy się ci pomóc wtedy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...