Tynek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Hej, dzisiaj chciałem kupić sobie premke z oryginalnej strony minecraft.net, lecz po wypełnieniu danych karty i wciśnięciu Purchase, wyskakiwał błąd: Invalid card numer! Wiem, że oznacza to "Kod karty jest nieprawidłowy", ale jestem pewien, że wpisałem go dobrze. Proszę o pomoc, czy wiecie o co chodzi? dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yonji94 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Możliwe, że mogłeś źle podać ten trzycyfrowy kod z tyłu karty, chyba nazywa się CVS. Do tego upewnij się, że podałeś wszystkie swoje dane prawidłowo, bo jeśli popełniłeś jakąś pomyłkę to bank może odrzucić płatność. Jeszcze jest jedna możliwość, czyli limit na płatności internetowe na karcie. Sprawdź na stronie banku jakie masz limity i czy ewentualnie możesz je przestawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak masz konto junior w banku to nie wszystkimi kartami można płacić przez internet. Możliwe, ze masz tylko zbliżeniówkę. No chyba, że płacisz kartą rodzica, to znaczy, że źle wpisałeś dane karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makhart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeśli nie pomyliłeś terminów "nr karty" z "nr konta" lub innych, to jedynie przez to że twoje konto nie jest Direct (internetowe) Popytaj rodziców i napisz nam jakie masz konto, postaramy się ci pomóc wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.