MaciejPolska Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, otóż gdy zrobię screenshot'a w bf'ie to po wklejeniu go w paincie jest cały czarny, nic na nim nie widniej tylko czarny prostokąt. Dodam, że gdy robię screenshot'a pulpitu to wychodzi bezproblemowo. Moja karta graficzna to AMD RADEON HD 6370 1GB (mam aktualne stery). Odnośnik do komentarza
Piteraskwiat Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Probowales rozbic jakims programem np.Fraps,Action! bo mozliwe ze w Bf:H te screany nie dzialaja jak trzeba... Odnośnik do komentarza
Hardy. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stery nie gryzą się z kompem? Odnośnik do komentarza
Rocky. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Rób jak ja czyli używaj zewnętrznego programu. Używam Bandicama. Odnośnik do komentarza
Pitagoras333 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Hej ale jak zrobisz ss to w dokumentach w folderze bfa nie masz folderu z ss ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.