Synek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siema. Czy jak zakupię PS3 razem z padem to da radę używać go też na pc? Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 @topicda radę, będziesz musiał zainstalować sobie MotioninJoyjest na forum nawet poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/421870-tutjak-podlaczyc-kontroler-ps3-do-pc/?hl=%2Bmotioninjoyw ustawieniach "select one mode" najlepiej wybrać Xbox360 Controller Emulator, wtedy masz pewność, że w każdej grze która obsługuje pada od Xboxa będzie działał DS3 Odnośnik do komentarza
Navari Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mam PS3 od 4 lat i mój pad nie jest kompatybilny z PC, możliwe, że jest wadliwy ponieważ po kupnie konsoli nie miałem płyty w pudełku z grą. Jest kompatybilny tylko potrzebujesz MotioninJoy jako sterownika. Odnośnik do komentarza
Harryxp1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Można tylko sterownik jak wyżej Pomogłem, daj lajka ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.