matiadi12 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam mam maly problem z clientem xenoxmt2 jeszcze niedawno okolo 2tygodnie temu gralem tam i bylo ok pewnego dnia chcialem wbic i kanaly byly zrobione tak jakby serwer byl off to pomyslalem ze serwer nie dziala a minal czas i nadal nie dziala jak weszlem na stronie pisze ze serwer jest on a mi nadal nie dziala gdy sie loguje pirze blad podczas laczenia sei z serwerem. Restartowalem internet odpalalem jako administrator reinstalowalem. innnym gracza serwer dziala gdyz moj kolega tam gra i jemu wszsytsko smiga prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 a spróbuj wyłączyć antyvirusa, może blokuje Ci połączenie. Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam mam maly problem z clientem xenoxmt2 jeszcze niedawno okolo 2tygodnie temu gralem tam i bylo ok pewnego dnia chcialem wbic i kanaly byly zrobione tak jakby serwer byl off to pomyslalem ze serwer nie dziala a minal czas i nadal nie dziala jak weszlem na stronie pisze ze serwer jest on a mi nadal nie dziala gdy sie loguje pirze blad podczas laczenia sei z serwerem. Restartowalem internet odpalalem jako administrator reinstalowalem. innnym gracza serwer dziala gdyz moj kolega tam gra i jemu wszsytsko smiga prosze o pomoc Sprawdź połączenie z internetem. Wyłącz zaporę i programy typu Skype które blokują porty. Spróbuj wziąć od kumpla clienta. Wątpię, że to to ale może nie masz jakiegoś pliku po prostu. Odnośnik do komentarza
matiadi12 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ok problem tkwi z zaporze tylko jak teraz zrobic zeby byla zapora a xenox dzialal aha i dzieki za cala pomoc i rozwiazanie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 dodaj do wyjątków. Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wejdź w zaporę systemu. Po lewej stronie masz zezwalaj programowi lub funkcji na dostęp. Wejdź w to i tam powinieneś mieć zmień ustawienia. Kliknij na to i zaznacz haczykiem na dole Xenox po obu stronach. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza
Toshinon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 dodaj do wyjątków. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.