Skocz do zawartości

[Problem] XenoxMT2


matiadi12

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam maly problem z clientem xenoxmt2 jeszcze niedawno okolo 2tygodnie temu gralem tam i bylo ok pewnego dnia chcialem wbic i kanaly byly zrobione tak jakby serwer byl off to pomyslalem ze serwer nie dziala a minal czas i nadal nie dziala jak weszlem na stronie pisze ze serwer jest on a mi nadal nie dziala gdy sie loguje pirze blad podczas laczenia sei z serwerem. Restartowalem internet odpalalem jako administrator reinstalowalem. innnym gracza serwer dziala gdyz moj kolega tam gra i jemu wszsytsko smiga prosze o pomoc

Odnośnik do komentarza

Witam mam maly problem z clientem xenoxmt2 jeszcze niedawno okolo 2tygodnie temu gralem tam i bylo ok pewnego dnia chcialem wbic i kanaly byly zrobione tak jakby serwer byl off to pomyslalem ze serwer nie dziala a minal czas i nadal nie dziala jak weszlem na stronie pisze ze serwer jest on a mi nadal nie dziala gdy sie loguje pirze blad podczas laczenia sei z serwerem. Restartowalem internet odpalalem jako administrator reinstalowalem. innnym gracza serwer dziala gdyz moj kolega tam gra i jemu wszsytsko smiga prosze o pomoc

 

Sprawdź połączenie z internetem.

Wyłącz zaporę i programy typu Skype które blokują porty.

 

Spróbuj wziąć od kumpla clienta.

Wątpię, że to to ale może nie masz jakiegoś pliku po prostu.

Odnośnik do komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum [Problem] XenoxMT2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...