anonim7777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 siema szukam dobrej oferty do bf4 najlepiej pudelko net 4mb chcialbym w plycie troche wolno sie pobiera dlatego nie chce za bardzo keya chociaz na steam/origin dodatek 4 gb w poltora godziny do bf3, tak wiec to jest dobra oferta? czy lepiej poszukac bf4+ premium a chinska nawalnice do kupic czy na odwrot? no i to jest bez zadnych prowizji 109 zl samo a np na allegro to by troche wiecej wynioslo chce takiego bfa do max 110 zl ewentualnie ta dyche moge dorzucic bo mam 200 zl ale nie chce wszystkiego wywalac, szkoda mi kasy http://www.playergames.pl/pc/akcja/battlefield-4-chinska-nawalnica-2-dlc-pc Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 siema szukam dobrej oferty do bf4 najlepiej pudelko net 4mb chcialbym w plycie troche wolno sie pobiera dlatego nie chce za bardzo keya chociaz na steam/origin dodatek 4 gb w poltora godziny do bf3, tak wiec to jest dobra oferta? czy lepiej poszukac bf4+ premium a chinska nawalnice do kupic czy na odwrot? no i to jest bez zadnych prowizji 109 zl samo http://www.playergames.pl/pc/akcja/battlefield-4-chinska-nawalnica-2-dlc-pc Nawet niezła oferta. Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 to co kolego up warto kupic? czy lepiej poszukac + premium wiadomo premium wiecej do odblokowania i wszystkiego Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak za taką cenę z dodatkiem. Oczywiście, że warto. BF4 + Premium na originie w promocji kosztuje 250 zł. Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 tutaj 155 premium ale na pewno tyle nie wydam w wakacje dalem za bf3 premium edition 120 zl w pudelku i tez mi juz troche szkoda bylo, a tutaj jest pudelko za tyle wydaje mi sie ze taniej w pudelku nie znajde btw; ten dodatek juz wyszedl tak? i jest tylko 1 dodatek i premium? Odnośnik do komentarza
Ahsavin Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Warto. Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ktos jeszcze sie wypowie na temat? bo chyba kupie Odnośnik do komentarza
Grande Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja moge to podsumować 1 obrazkiem : Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Oferta świetna. Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 oks biore, chyba ze sie cos jeszcze zmieni Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 tutaj 155 premium ale na pewno tyle nie wydam w wakacje dalem za bf3 premium edition 120 zl w pudelku i tez mi juz troche szkoda bylo, a tutaj jest pudelko za tyle wydaje mi sie ze taniej w pudelku nie znajde btw; ten dodatek juz wyszedl tak? i jest tylko 1 dodatek i premium? Obecnie dodatkowo można kupić tylko 1 dodatek (Chińska Nawałnica) i Premium. Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 okej dzieki za info. a premium chyba samo mozna dokupic kiedys bedzie w mega promocji to sobie kupie o ile bedzie mozna Odnośnik do komentarza
Konlows Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Oks Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 co to za wypowiedz haha Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.