zFalse Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, mam problem. Otóż już 3, albo 4 raz zniknęły mi wszystkie servery, jakie miałem zapisane. Wiecie może co jest tego przyczyną i jak zaprzestać te znikanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
▒Kiszka▒ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Usunięcie któregoś pliku z .minecraft, tam jest to zapisane. Nie wiem który dokładnie. Zapobiegasz zniknięciom wtedy, gdy ich nie usuwasz. MPC Hejter Team Leader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodq Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Usuwa Ci się plik servers.dat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zFalse Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 @up i jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linky! Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 napisz skrypt na auto kopiowanie, poszukaj źródła problemu w crashlogach minecrafta, być może jest błąd ze strumieniem wyjścia, i plik znika. Njolbrim moim idolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorMaciek122 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodq Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 napisz skrypt na auto kopiowanie, poszukaj źródła problemu w crashlogach minecrafta, być może jest błąd ze strumieniem wyjścia, i plik znika. hehehe... A ja polecam przetestować z ustawieniem pliku na "tylko do odczytu". Zanim to zrobisz, dodaj sobie serwery, bo później tego nie zrobisz i przywróci Ci za każdym razem wersję z chwili ustawiania tylko do odczytu. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.