Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry na przerwy w LoL'u

RyRy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę ten temat w celu znalezienia gry. Chodzi mi tutaj o jakąś grę w którą można grać miedzy meczami w league of legends.

Czyli krótkie plansze/pojdeynki whatever. Typu osu, hearthstone, itp itd.

SmFjb2xvbG9fX19ldW5lX19fNTA1X19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

a coś ściąganego ? Gdzie mogę niszczyć jakieś kulki ? chodzi mi tutaj o taką gre, że masz jakby taką " armatke ;D " i tor i lecą kulki przez ten tor, i ty to musisz niszczyć kolorami np że lecą 2 zielone i ty 3 zielona musisz w to wrzucić. Lub że masz piosenkę jakąś i do tego jedziesz po torze i przeszkody się pokazują w rytm muzyki. Czy coś podobnego.

SmFjb2xvbG9fX19ldW5lX19fNTA1X19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

a coś ściąganego ? Gdzie mogę niszczyć jakieś kulki ? chodzi mi tutaj o taką gre, że masz jakby taką " armatke ;D " i tor i lecą kulki przez ten tor, i ty to musisz niszczyć kolorami np że lecą 2 zielone i ty 3 zielona musisz w to wrzucić. Lub że masz piosenkę jakąś i do tego jedziesz po torze i przeszkody się pokazują w rytm muzyki. Czy coś podobnego.

Co do tego drugiego to być może gra Audiosurf cię zainteresuje.

Nie jest darmowa, ale podczas jakichś promocji można ją kupić za kilka dolarów.

Na Steamie jest darmowe demo tej gry, sprawdź czy ci się spodoba.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...