misieka Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 witam poszukuje trade hacka do priva ravia.eu. nie piszcie mi ze nie istnieje bo istnieje poniewaz sam zostalem okradziony w ten sposob.z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zostałeś okradziony z głupoty, nie przez TH. Nie istnieje... Być może chodzi Ci o Drop-Hacka. powstał Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zostałeś okradziony z głupoty, nie przez TH. Nie istnieje... Być może chodzi Ci o Drop-Hacka. Ile razy wam trzeba powtarzać? Istnieje, nie raz widziałem i raz nawet zostałem okradziony Istnieje jednak nikt ci go nie upubliczni. Jeszcze nigdy nikt nie udostępnił tego hacka na żadnym forum lecz on istnieje. Więc nigdzie go nie znajdziesz chyba, że ktoś zgłosi się do ciebie o kupno. Założę się, że na tym forum liczącym ponad 100.000 osób nie jeden jest w posiadaniu tego programu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
nexores2 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie ma opcji żeby to istniało, więc nie kłamcie, niby zostaliście okradzeni, a dowodu nie ma. Btw. Taki hack musiałby ingerować w wasze pliki od klienta gry. Odnośnik do komentarza
Castral.pl Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Chyba że coś w source pogrzebiecie i zrobicie,ale to moooże :P Odnośnik do komentarza
BumBumShooT Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jeżeli taki hack by istniał to nie byłoby już metin2 bo każdy by okradał eq itemki itp. Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ile razy wam trzeba powtarzać? Istnieje, nie raz widziałem i raz nawet zostałem okradziony Istnieje jednak nikt ci go nie upubliczni. Jeszcze nigdy nikt nie udostępnił tego hacka na żadnym forum lecz on istnieje. Więc nigdzie go nie znajdziesz chyba, że ktoś zgłosi się do ciebie o kupno. Założę się, że na tym forum liczącym ponad 100.000 osób nie jeden jest w posiadaniu tego programu Pozdrawiam A ja jestem Selena Gomez. powstał Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Haha jeżeli istnieje to proszę o Dowody! Jak ja wiem to TH / YangHacki nie istnieją Odnośnik do komentarza
Degistive3d Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Trade hack nie istnieje Odnośnik do komentarza
2Glitch2 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Trade hack istnieje ;3 Oczywiste jest to , że nikt wam go za darmo nie da ;d Odnośnik do komentarza
Kozak647 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Trade hack nie istnieje istnieją tylko pewne bugi tak samo jak yang hack też nie istnieje ale na niektórych privach są bugi Odnośnik do komentarza
TurboDymo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 xxxPodobno działa tylko na windows xp , 7 vista trzeba wyslac sms koszt 1zł z groszami. Odnośnik do komentarza
AveFaca Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 xxxTo jest link w ktorym macie TH istnieje niedowiarki chociaz sam tego nie sciagalem, bo mi to jest nie potrzebne. Ale natykajac sie na ten temat chcialem pomoc Odnośnik do komentarza
Kaspian. Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 1) Szukam Yang Hacka lub Trade Hacka. Hacki dostarczające Yang czy automatycznie zabierające itemy na handlu nie istnieją.\ Cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.