Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gier do 230 zł

Kurty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Poszukuję wygodnych i wytrzymałych słuchawek do gier. Zastanawiałem się na Steelseries Siberia V2, aczkolwiek gdy poczytałem, że po kilku miesiącach przestaje działać 1 słuchawka lub dzwięk się zniekształca to zawahałem się. Proszę o porady :)

(Mam zintegrowaną karte dzwiekowa)

"If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans."

Opublikowano

Żadne słuchawki nie żyją wiecznie ;)

polecam ci znaleźć jakieś lepsze w prpomocji lub poczekac na ową ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Up@ No i chodzi o to, że każdy mówi co innego. Jeden mówi, że Siberia są najlepsze, drugi, że to gówno i elpsze Superluxy, a trzeci, że koss ur40...

"If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans."

Opublikowano

Up@ No i chodzi o to, że każdy mówi co innego. Jeden mówi, że Siberia są najlepsze, drugi, że to gówno i elpsze Superluxy, a trzeci, że koss ur40...

Ile użytkowników, tyle opinii. Każdy ma inny słuch, nie istnieją słuchawki, które sprostają wymaganiom każdego. Każdy lubi co innego i to ty sam musisz sobie wybrać słuchawki. Idź do sklepu, wybierz słuchawki i posłuchaj sobie. Jak będą ci się podobały, to je wybierz. My dajemy ci tylko sprawdzone przykłady, dobrych słuchawek, ale nie wybierzemy za ciebie :) Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...