Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer KAREKEN VS Steelseries Siberia V2

Kurty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Interesuje mnie wygoda słuchawek. Jestem również otwarty na inne propozycje.

"If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans."

Opublikowano

mam siberie v2

wydają się z początku ciężkie, lecz są dosyć wygodne i wyglądają dużo lepiej od razer'ów <3

niestety ich wadą jest to że albo padnie ci jedna słuchawka (całkiem lub tylko bass) albo mikrofon

­

Opublikowano

Max 230 zł. Karta dzwiękowa nie wiem jaka :(. Póki co mam słaby sprzęt, m.in. lapka SONY VAIO VPCEB4S1E.

Opublikowano

Główne przeznaczenie ? Bardziej pod muzykę czy pod gierki ? 50/50 ? Zależy ci na tym, żeby były większe, komfortowe czy łatwe do transportu czy noszenia "na mieście" ?

Opublikowano

Główne przeznaczenie ? Bardziej pod muzykę czy pod gierki ? 50/50 ? Zależy ci na tym, żeby były większe, komfortowe czy łatwe do transportu czy noszenia "na mieście" ?

Większe, komfortowe. 75% do gier 25% do muzyki i filmów :) Do "chodzenia po mieście" mam modecomy małe zielone :0

Opublikowano

Razer to bieda. Miałem słuchawki, klawiaturę, myszkę i podkładkę.

Słuchawki się brudziły, schodził z nich lakier/farba, z myszki odklejały się elementy i brudziła się, podkładka po 3 miesiącach była do wyrzucenia, cała wytarta od myszki, jedynie klawiatura dawała w miarę radę.

Teraz przystawiam kupić Steelseries bo mają bardzo dobre opinie.

Opublikowano

Razer to bieda. Miałem słuchawki, klawiaturę, myszkę i podkładkę.

Słuchawki się brudziły, schodził z nich lakier/farba, z myszki odklejały się elementy i brudziła się, podkładka po 3 miesiącach była do wyrzucenia, cała wytarta od myszki, jedynie klawiatura dawała w miarę radę.

Teraz przystawiam kupić Steelseries bo mają bardzo dobre opinie.

Właśnie chodzi mi o komfort, rozmiar i wytrzymałość.

Opublikowano

To zrobiłeś błąd życia, kupując te śmieszne słuchawki 4 gamerz. Powodzenia za miesiąc, dwa, gdzie stwierdzisz, że jedna słuchawka Ci nie działa lub jakość dźwięku jest do dupy. Skoro patrzyłeś na opinie z ceneo to powodzenia w życiu codziennym. ;)

he?

Opublikowano

grats.

Trzeba było kupić superluxy z tym zm mic1 albo trust strazz. Jak możesz to anuluj.

graphic.png

Opublikowano

Up@ Ołkej anulowałem. to teraz podpowiedzcie jakie sluchawki do 225 zł

Opublikowano

karta dźwiękowa must hejv, jeśli nie to kup słuchawki za 100 zł, bo innych i tak nie wykorzystasz, a w tej cenie superlux hd681

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...