Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 128 pingu cały czas

CisPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym, że podczas gry mam cały czas 128 pingu, mam wyłączone wszystkie programy. A ping jest taki wysoki tylko w grze, poza grą mam normalny.

Opublikowano

Witaj.

Zapewne posiadasz dostawcę internetowego, który aktualnie posiada problemy z nawiązaniem połączenia z innymi serwerami, które wychodzą poza granicę polski. Nie tylko ty masz taki problem - ma go każdy, który posiada tego właśnie dostawcę internetowego. Aktualnie zespół RIOT pracuje nad tym problemem i postara się go rozwiązać jak najszybciej. :)

8372383248.png
Opublikowano

Też mam taki problem.
Miło, że nad nim pracują :)

P.S Czy wy też nie odczuwacie tego pingu?

Jak dla mnie gra się dobrze.

Opublikowano

Też mam taki problem.

130 ping to nie są jeszcze lagi,ja czasami gram na 250-300 pingu i nie płaczę(oczywiście jest powolniejsza reakcja ale da radę ugrać).

Opublikowano

Też mam taki problem.

Nie ma aż takich odczuwalnych lagów. Mimo to, dalej ping jest wysoki i czasami strasznie laguje.

Tak, mam z UPC.

8372383248.png
Opublikowano

Na Rankedach jest zawsze Taki Ping dla Polaków ;) Bo to są Amerykańskie czy jakieś tam pliki a my z polski jesteśmy i wiecie ;)

______________________________________________________________________________________________________________

Spodobał Się Komentarz Daj LAJKA !

Opublikowano

Jestem w UPC.

Stałe 116 PING-u ( przy 20 - 30 normalnie ) Mają to naprawić. Tak do 125 nie czuć aż tak wielkiej różnicy w grze.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Dzisiaj na streamie .

Dis ..

( Jesli ktoś kojarzy ..)

Dzwonil do upc wlasnie w tej sprawie .

Oni nawet o tym bledzie nie wiedzieli , kazali pisac rozne ankiety wyslac do nich itd..

Best sens

Takze nie piszcze ze maja to naprawic skoro nie wiecie co jest grane .

AMEN !

Best%20Niddale%20EU_eune_76_6_logo.png
Opublikowano

Posiadam dostawce UPC.

Mam nadzieję ,że szybko uporają się z tym problemem ,aczkolwiek bardziej razi mnie ta ciągła ta sama grafika ,, logowania do gry ''

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...