Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż mam pewien problem :unsure:
Ostatnimi czasy strasznie się wciągnąłem w sprawy prywatnego serwera metin2. I tu nasuwa się pytanie.

Czy macie jakieś dobre poradniki dotyczące "modelowania/tworzenia" map/broni czy zbroji w metinie? Szukam drugi dzień i nic znaleźć nie mogę.

Każdy post na ten temat to. "(jakieś niezrozumiałem dla prostego człowieka słowa) ale to już każdy wie."

Jakby ktoś byłby chętny pomóc prosiłbym o zawarcie szczegółów dla osoby tak zielonej jak ja oraz o nazwy programów jakie będą do tego potrzebne. Z góry dzięki =)

Opublikowano

Wybaczcie za double post ale jestem na plikach nieśmiałego. Spodobała mi się ta zlepka tylko jest jeden problem.
Mianowice chodzi o te tekstury tutaj

1848167400_1389194174.jpg

Opublikowano

Wgraj nowego interfejsa.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Wybaczcie za double post ale jestem na plikach nieśmiałego. Spodobała mi się ta zlepka tylko jest jeden problem.

Mianowice chodzi o te tekstury tutaj

1848167400_1389194174.jpg

Crash pliczku w locale/ui/window pliku window.dds. Skopiuj z oryginalnego locale z klienta niesmialy co pobrales.
Opublikowano

Dobra wszystkie problemy rozwiązane windows.dds naprawiony został mi tylko jeden problem. Jak odblokować questa move_ring.quest. Jest jakby maskowany przez questa move_ring.start w folderze ...quest/object/80009/use/ jak wrócę do domu wkleje mojego questa.

Edit. udało mi się usunąć maskę nakładaną przez "move_ring.start" usuwając wszystko i wrzucając:

move_ring . move_ring ( )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...