Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrabianie kasy ;)

DobryPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zarobić parę zł na grze w metina.. wiem, ze kiedyś dało się zarobić i to duże sumy i teraz moja głowne pytanie. Da się zarobić jeszcze na tej grze? Mam na myśli botowanie ;)

Opublikowano

Chodzi mi o sumę coś typu 2000zł, bo jeśli mam zarabiać po 20zł na tydzień to dziekuję, a muszę uzbierać do 2000zł do maja max.

Dawno temu grałem w metka ale powiem ze na pl'u bedzie cieżko bo z tego co wiem to o stalke na +9 nie trudno, wiec z kwotami typu 10 - 30zl musisz sie pogodzić, polecam cashfile.org działa to na zasadzie uploadujesz pliki na serwer wysylasz link ktoś wykona surverya ktory należy do cb i kwota 10 - 30zl leci na twoje konto na cashfile.org potem przelew paypal niektórzy zarabiają nawet do 2k $ wiec chyba warto mój maksymalny zarobek tam to 300zl w ciagu miesiąca ale trzeba trochę sie namęczyc z wysyłaniem linków do survey'a.

Opublikowano

Dawno temu grałem w metka ale powiem ze na pl'u bedzie cieżko bo z tego co wiem to o stalke na +9 nie trudno, wiec z kwotami typu 10 - 30zl musisz sie pogodzić, polecam cashfile.org działa to na zasadzie uploadujesz pliki na serwer wysylasz link ktoś wykona surverya ktory należy do cb i kwota 10 - 30zl leci na twoje konto na cashfile.org potem przelew paypal niektórzy zarabiają nawet do 2k $ wiec chyba warto mój maksymalny zarobek tam to 300zl w ciagu miesiąca ale trzeba trochę sie namęczyc z wysyłaniem linków do survey'a.

Sorry za spam, ale zbugowało mi się wysyłanie wiadomości, mogłbys mi podac swoj skype? Mam pare pytan, jesli oczywiscie nie sprawia Ci to problemów ;)

Opublikowano

Sorry za spam, ale zbugowało mi się wysyłanie wiadomości, mogłbys mi podac swoj skype? Mam pare pytan, jesli oczywiscie nie sprawia Ci to problemów ;)

Teraz na skype nie będę gadać polecam wbić na stronę i poczytać o nich jezeli ci sie nie spodoba to nic nie musisz robić i co najważniejsze ja do niczego nie zachęcam tylko podsyłam pomysł na zarobek, można tez zrobić stronę internetowa tylko pod reklamy poczytaj o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...