Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Reszty Teamu tzn. GM/Moderator Forum/Grafik . Projekt by Kazdar ~ PODANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdeczne z tej strony Kazdar.

Na początku wspomnę , że nie szukam żadnych client masterów czy też techników.

Uważam siebie za doświadczoną osobę jeżeli chodzi o tworzenie projektów metin2 i sam sobie poradzę .

Juz ponad 3 lata bawię się w tworzenie serwerów .

Ten projekt jest już skończony w 80% , troche nad nim przesiedziałem.

Byłem technikiem na innych serwerach , nie mam zamiaru wymieniać . Stare dzieje.

To było by na tyle o mnie reszte informacji dowiecie się pracując ze mną .

Za nim opiszę wymagania oraz oferty i ogólne informacje to wspomnę , że :

1) Jeżeli będą skargi na Moderatora/Grafika/Game Mastera od graczy uzasadnione i udowodnione od razu wywalam z teamu.

2) Jeżeli Moderator/Grafik/Game Master zrobi coś w nie korzyści dla serwera od razu wywalam z teamu.

Tzn chodzi mi o ''szpanowanie '' posadą , banowanie poprzez swoje porachunki , nie stosowne pisane.

Jeżeli już chcesz pisać podanie przystosuj się do do wyższego opisu , resztę dokładnie opiszę na osobności .

Podanie na : Game Master/Moderator Forum:

Wolne Miejsca na posadę GM: [0/2]

Wolne Miejsca na posadę Moderatora Forum: [0/2]

Wzór Podania :

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)?

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?

5.Potrafisz współpracować z ludźmi?

6.Doświadczenie z grą

7.Kilka słów o sobie.

8.Dlaczego ty?

Podania składamy tutaj pod tematem na PW NIE ODCZYTAM.

Jeżeli chodzi o grafika, to proszę pisać na pw :)

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Polecam Kazdara, robi naprawdę dobrą robotę jak dla mnie jeden z lepszych techników . Dziwię się , że dopiero teraz na mpc wszedłeś ;] Pamiętam cię jeszcze z innych serwerów pozdrawiam ! I Czekam z niecierpliwością na twoje projekty.

Opublikowano
Podanie na GameMaster'a

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu? W metina zacząłem grać na przełomie 2008 /09 r. Mam sporą wiedzę na temat tej gry. O zasadach, które obowiązują w tej grze znam znakomicie. O forum oraz strukturze teamu tak samo.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Jestem systematyczny, sumienny. Trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Każdego gracza traktuję tak samo, według Regulaminu. Nie ma lepszego czy też gorszego gracza.

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? Tak, myślę, że to mogę spełnić, pełniąc rolę w grze.

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Oczywiście. Jestem zaufaną osobą oraz bardzo odpowiedzialną.

5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Potrafię oraz bardzo lubię współpracować z ludźmi.

6.Doświadczenie z grą: Tak jak już wspomniałem wyżej, zacząłem grę w Metina na przełomie 2008 / 09r. Oczywiście jak każdy na Globalnym serwerze. Potem zaczęły interesować mnie serwery prywatne. Najpierw mieliśmy z kolegą serwery hamachi. Przerzuciłem się na serwery dedykowane. I powiem, że bardzo dobrze mi idzie, pełniąc funkcję GameMaster'a.

7.Kilka słów o sobie : Jestem spokojny, opanowany, staranny - wykonuje swoje obowiązki jak należy. Cenie sobie estetykę i dokładność. Staram się poświęcać czas spędzony w grze tak samo na dbaniu o porządek jak i na pomaganiu graczom w razie jakiegokolwiek problemu.

8.Dlaczego ty? Jestem osobą bezkonfliktową i dokładną w tym co robi, także napewno wybór mojej osoby nie skończy się źle. Mam sporą wiedzę o grze. Jak i dogadywaniu się z Administracją czy też graczami.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Podanie na GameMaster'a
1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu? W metina zacząłem grać na przełomie 2008 /09 r. Mam sporą wiedzę na temat tej gry. O zasadach, które obowiązują w tej grze znam znakomicie. O forum oraz strukturze teamu tak samo.
2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Jestem systematyczny, sumienny. Trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Każdego gracza traktuję tak samo, według Regulaminu. Nie ma lepszego czy też gorszego gracza.
3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? Tak, myślę, że to mogę spełnić, pełniąc rolę w grze.
4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Oczywiście. Jestem zaufaną osobą oraz bardzo odpowiedzialną.
5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Potrafię oraz bardzo lubię współpracować z ludźmi.
6.Doświadczenie z grą: Tak jak już wspomniałem wyżej, zacząłem grę w Metina na przełomie 2008 / 09r. Oczywiście jak każdy na Globalnym serwerze. Potem zaczęły interesować mnie serwery prywatne. Najpierw mieliśmy z kolegą serwery hamachi. Przerzuciłem się na serwery dedykowane. I powiem, że bardzo dobrze mi idzie, pełniąc funkcję GameMaster'a.
7.Kilka słów o sobie : Jestem spokojny, opanowany, staranny - wykonuje swoje obowiązki jak należy. Cenie sobie estetykę i dokładność. Staram się poświęcać czas spędzony w grze tak samo na dbaniu o porządek jak i na pomaganiu graczom w razie jakiegokolwiek problemu.
8.Dlaczego ty? Jestem osobą bezkonfliktową i dokładną w tym co robi, także napewno wybór mojej osoby nie skończy się źle. Mam sporą wiedzę o grze. Jak i dogadywaniu się z Administracją czy też graczami.

Doskonałe podanie , o 23:55 Dostaniesz na prywatną wiadomość odpowiedź. Pozdrawiam i czekam na dalsze podania !

Opublikowano
Podanie na moderatora forum!

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu? W Metina gram od 2007 roku, grałem Na kilkudziesięciu serwerach prywatnych. Jeśli chodzi o forum to znam bardzo dobrze silniki MyBB i IPB.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Jestem cierpliwy, hejty przyjmuję na sucho. Z sumiennością nie ma u mnie kłopotów.

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? Na komputerze może nie aż tyle, ale na forum będę mógł przesiadywać z poziomu telefonu.

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Tak, współpracowałem z wieloma osobami które są w stanie to potwierdzić.

5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Tak. Mam za sobą kilka forów na których byłem w teamie i nie skarżyli się na mnie.

6.Doświadczenie z grą. Kilka lat grania dużo mnie nauczyło. Jak wyżej napisałem gram od 2007 roku z przerwami. Na PL'u miałem 78 poziom i na wielu privach wysoko zaszedłem. Od zawsze gram na dedykach i myślę, że tak zostanie.

7.Kilka słów o sobie. Pochodzę z Warszawy, Lubię książki, muzykę i filmy. Nie mam żadnych kłopotów z ortografią czy też kontaktem z innymi. Jestem pracowity, ale nie jestem maszyną więc czasem muszę odpocząć.

8.Dlaczego ty? Sądzę, że jestem godzien zająć takie stanowisko, wiele razy je pełniłem. Wiem dużo o Metinie jak i wielu innych grach.

PS Współpracowałem kiedyś z ShaU. Może on mnie kojarzyć z nicku Zortven bądź też Leniwy Ninja :)

Mógłbym też nagrywać Let's Play z serwera.

Opublikowano

Podanie na moderatora forum!
1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu? W Metina gram od 2007 roku, grałem Na kilkudziesięciu serwerach prywatnych. Jeśli chodzi o forum to znam bardzo dobrze silniki MyBB i IPB.
2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Jestem cierpliwy, hejty przyjmuję na sucho. Z sumiennością nie ma u mnie kłopotów.
3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? Na komputerze może nie aż tyle, ale na forum będę mógł przesiadywać z poziomu telefonu.
4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Tak, współpracowałem z wieloma osobami które są w stanie to potwierdzić.
5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Tak. Mam za sobą kilka forów na których byłem w teamie i nie skarżyli się na mnie.
6.Doświadczenie z grą. Kilka lat grania dużo mnie nauczyło. Jak wyżej napisałem gram od 2007 roku z przerwami. Na PL'u miałem 78 poziom i na wielu privach wysoko zaszedłem. Od zawsze gram na dedykach i myślę, że tak zostanie.
7.Kilka słów o sobie. Pochodzę z Warszawy, Lubię książki, muzykę i filmy. Nie mam żadnych kłopotów z ortografią czy też kontaktem z innymi. Jestem pracowity, ale nie jestem maszyną więc czasem muszę odpocząć.
8.Dlaczego ty? Sądzę, że jestem godzien zająć takie stanowisko, wiele razy je pełniłem. Wiem dużo o Metinie jak i wielu innych grach.
PS Współpracowałem kiedyś z ShaU. Może on mnie kojarzyć z nicku Zortven bądź też Leniwy Ninja :)

00:10 Dostaniesz odpowiedź na PW , pozdrawiam ;]

Opublikowano
Podanie na GameMaster'a + pomoc ts / forum

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu? W Metina gram od 7 lat i moja wiedza jest chyba wystarczalna . Zasady jak i strukturę teamu nie są mi obce .

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Tak jestem sumienny , cierpliwy itp . Mam bardzo dużo cech dobrych , ale są też i te złe ;)

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? Tak , przeważnie na komputerze siedzę do 10 h .

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Tak nie mam z tym problemów .

5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Tak potrafię , a zarazem lubię .

6.Doświadczenie z grą: Oczywiście jak prawię każdy zaczynałem od Globala potem Zacząłem się interesować privami , aż w końcu dostałem pierwszego gm'a . I tak się ciągnie 7 lat ;)

7.Kilka słów o sobie : Co by tu pisać interesuje się sportem , grafiką (coś tworzę) , komputerem itp . Jestem pomocny i ogarniam właśnie tą grę . Z pisownią nie mam problemów , więc nie będę strzelać "byków"

8.Dlaczego ty? Mogę zaoferować spory zasób eventów i konkursów , jak i na forum tak i w grze . Będę pomagał graczom jak tylko się da i nie oleje ich tak jak to inni .

Zostanę GameMasterem / Moderatorem lub Ts'a

Więcej info na Pw / gg / skype / ts

Opublikowano
1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?: Wiedzę mam dużą, zasady gry znam, pilnowałem różnych serwerów Metin2 nikt na mnie nie marudził ;)

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?: Zawsze jestem pomocny, cierpliwy, Emocjonalny systematyczny i sumienny, każde złe słowo przyjmuje na pelnym Lajcie, gdyż mnie to nie rusza, że ktoś przez Kabel mnie wyzywa czy na TS potrafię się ogarnąć ;)

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)?: Tak, do Szkoły nie chodzę całymi dniami siedzę w domu na Kompie zazwyczaj od rana do nocy ;)

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?: Tak, nie ma ze mną problemów ;) nie robię nikogo w bambuko puki 2 osoba jest wystarczająco wyrozumiala i nie robi mnie w bambuko ;>

5.Potrafisz współpracować z ludźmi?: Tak, jestem otwarty na wszystkie pytania lubie pomagać innym, odpowiadam na wszystkie wiadomości na PW żadnej nie ingoruje ;)

6.Doświadczenie z grą: w Metina gram od 7 Lat , na Prywatnych Serwerach gram od 6 lat (rok na PL'u) jestem ogarnięty w te sprawy; )

7.Kilka słów o sobie.: Hmmm... mam na Imie Alan pochodze z Podlasia z małej miejscowości Dąbrowa Białostocka, interesuję się ręczną, jestem technikiem komputerowym (dedyki i te inne sprawy) Pale zielsko <3 mówią na mnie Zielony, Abraa jak kto woli mam 16lat błędów ortograficznych nie robię (jak każdy człowiek zdarzają się) Prywatnymi serwerami jako (technik) przy plikach itp. zacząłem 3 lata temu więc wiedzę mam, Lubię Pomagać na forum urozmaicać je i oczywiście Lubię Pilnować porządku na serwerze Metin2 ;)

8.Dlaczego ty?: Hmm... jak już coś robię, to robię to tak żeby było dobrze, mogę pomagać przy organizowaniu Eventów, konkursów jak i oferuję pomoc na Forum, TeamSpeak3. Jestem Aktywny wszędzie Forum, gra, GG, TeamSpeak, a nawet Skype. Kontakt ze mną to nie będzie problem, Polecam się w 100%. Z graczami nie mam najmniejszego problemu się dogadać ;) można ze mną porozmawiać o wszystkim ;)

Pozdrawiam Abraa <3

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?: Wiedzę mam dużą, zasady gry znam, pilnowałem różnych serwerów Metin2 nikt na mnie nie marudził ;)
2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?: Zawsze jestem pomocny, cierpliwy, Emocjonalny systematyczny i sumienny, każde złe słowo przyjmuje na pelnym Lajcie, gdyż mnie to nie rusza, że ktoś przez Kabel mnie wyzywa czy na TS potrafię się ogarnąć ;)
3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)?: Tak, do Szkoły nie chodzę całymi dniami siedzę w domu na Kompie zazwyczaj od rana do nocy ;)
4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?: Tak, nie ma ze mną problemów ;) nie robię nikogo w bambuko puki 2 osoba jest wystarczająco wyrozumiala i nie robi mnie w bambuko ;>
5.Potrafisz współpracować z ludźmi?: Tak, jestem otwarty na wszystkie pytania lubie pomagać innym, odpowiadam na wszystkie wiadomości na PW żadnej nie ingoruje ;)
6.Doświadczenie z grą: w Metina gram od 7 Lat , na Prywatnych Serwerach gram od 6 lat (rok na PL'u) jestem ogarnięty w te sprawy; )
7.Kilka słów o sobie.: Hmmm... mam na Imie Alan pochodze z Podlasia z małej miejscowości Dąbrowa Białostocka, interesuję się ręczną, jestem technikiem komputerowym (dedyki i te inne sprawy) Pale zielsko <3 mówią na mnie Zielony, Abraa jak kto woli mam 16lat błędów ortograficznych nie robię (jak każdy człowiek zdarzają się) Prywatnymi serwerami jako (technik) przy plikach itp. zacząłem 3 lata temu więc wiedzę mam, Lubię Pomagać na forum urozmaicać je i oczywiście Lubię Pilnować porządku na serwerze Metin2 ;)
8.Dlaczego ty?: Hmm... jak już coś robię, to robię to tak żeby było dobrze, mogę pomagać przy organizowaniu Eventów, konkursów jak i oferuję pomoc na Forum, TeamSpeak3. Jestem Aktywny wszędzie Forum, gra, GG, TeamSpeak, a nawet Skype. Kontakt ze mną to nie będzie problem, Polecam się w 100%. Z graczami nie mam najmniejszego problemu się dogadać ;) można ze mną porozmawiać o wszystkim ;)
Pozdrawiam Abraa <3

To jest podanie na?

Opublikowano

PODANIE NA GAME MASTERA

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?

-Co do struktury teamu miałem okazje uczestniczyć w kilku projektach i być GM-em nie tylko w Metin2. A wiedzę o samej grze mam na pewno wystarczającą.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?

-Moimi skromnym zdaniem osoby które takowego dystansu i trzeciego oka które patrzy nie obiektywnie na własne zachowanie i to co mówią po prostu się na takie stanowiska nie nadają.

-Co do systematyczności co obiecam to zrobie :)

-3h dziennie nie są dla mnie problemem będe tyle ile będzie trzeba hoć jestem osobą pracującą więc bez przesady :)

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?

-Jak już wspominałem co obiecam to wykonam. i znajdą się równie normalne osoby które to potwierdzą. (zaufanie to podstawa)

-Nie tylko potrafię ale po prostu to lubię, bo czym by było życie bez innych :)

6.Doświadczenie z grą

--Uważam że moje doświadczenie z grą jest naprawdę długie począwszy od gry na PL-u zaczętej w roku 2007 i osiągnięcia wysokiego lvl-u. Jak i gry na prywatnych serwerach oraz ich prowadzenie przez ostatnie 2-3 lata.

7.Kilka słów o sobie.

-Uczę sie zaocznie i pracuje. mam 20 lat i lubie gierki, gram na perkusji i trochę wspólnego z muzyką mam

8.Dlaczego ty?

-Więc sumując. Myśle że rozmowy ze mną są proste. lubie wiedzieć czego się ode mnie oczekuje jak i lubie wiedzieć czego moge oczekiwać od innych. granie w różnego rodzaju gry w ostatnim czasie trochę mi się znudziło z wielu powodów ale z miłłą chęcią przyjmę pozycje game mastera i dam z siebie wszystko. Po prostu nie jestem osobą która więcej mówi niż robi jeśli chcesz mnie poznać lub dowiedzieć się więcej to czekam :)

A ja to P******* wole zozole

Opublikowano

Podanie na Mistrza Gry.

6.Doświadczenie z grą

7.Kilka słów o sobie.

8.Dlaczego Ty?

Odp.1: Moją przygodę z metinem zacząłem w roku 2008. Był to piękny okres w moim życiu, nowe znajomości, nowe wyzwania, coś pięknego. Przez te 6 lat gry, zdobyłem bardzo dużo doświadczenia o grze. Regulamin tejże pięknej gry znam, można powiedzieć, że na wylot.

Odp. 2: Jestem osobom bardzo cierpliwą. Wykonuję swoją pracę z bardzo wielkim zaangażowaniem, jestem opanowanym człowiekiem.

Odp. 3: Na grę w ciągu tygodnia poświęcam dużo czasu. Jest to od 2 do 5 godzin dziennie. Ten błogosławiony czas, mógłbym poświęcić na wykonywanie funkcji przyznanych Mistrzowi Gry.

Odp. 4: Jak już pisałem wyżej, wykonuję swoją pracę z zaangażowaniem, również, staram się wykonywać ja z sercem i na czas.

Odp. 5: Owszem, potrafię pracować w zespole. Team metin2, to tak jak drużyna piłkarska, musi być zgrana, aby odnosić sukcesy. Mam nadzieję , że jeżeli zostałbym wybrany do Teamu, tak by to wyglądało, niczym profesjonalna gra piłkarzy.

Odp. 6: Jak pisałem wyżej, sześć lat gry nie poszło na marne. Znam w 99% komendy Mistrza Gry, stawiam również swoje serwery, alw hamachi.

Odp. 7: Nazywam się Daniel, mam za sobą już okrągłe 16 wiosen. Pochodzę z woj. Świętokrzyskiego. Lubię słuchać muzyki, czasami iść na imprezę i wypić. Moim hobby jest zbieranie znaczków, może dość nietypowe zajęcie, lecz mi się spodobało. Moja kolekcja liczy już prawie 3 tysiące. Lubię też sport, gram w piłkę nożna, siatkówkę i ręczna.

Odp. 8: Myślę, że byłbym idealna osobą na to stanowisko. Wszystko co robię, robię z myślą o innych, aby im było lepiej. Nie prowadzę się zasadą "To moj kolega, więc nie dostanie Bana" , każdy jest traktowany równo, przynajmniej z mojej strony. Znajomość komend w 99%. Opanowanie języka ojczystego, 95%, każdemu zdarza się pomylić.

To na tyle z mojej strony, czekam na odpowiedź głównego admina.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

To jest podanie na?

to jest podanie na Game Master'a i oferuje lekka pomoc na forum jeśli bd trzeba ;)

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

o 2. dam dokladne odpowiedzi ;]

Opublikowano

Podanie na GM

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu? Tak,mam wystarczajacą wiedze.W Metina gram od samego początku.Około 3-4 lat grałem na PL-u ,a potem przeniosłem sie na serwery prywatne z tego wzgledu że na PL-u zaczeli dodawać nowosci.Na forach takze spedzilem troche swojego życia.Wiec jestem przekonany że mam wystarczający wiedze.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Tak potrafie zachować dystans emocjonalny,jestem spokojną,miłą,kulturalną oraz szczerą osobą,która ma stalowe nerwy oraz umie zachować zimną krew.Ale czasem wybucha złośćią .Tak,jestem systematyczny oraz sumienny,jesli cos zaczne to musze to skończyc,po prostu nie lubie robic rzeczy na "raty".

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? W tygodniu ucze sie,ze szkoły wracam ok.16 ,wiec bez problemu moge poświęcic te 3h.

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Tak,uwazam sie za osobę której można powierzyć odpowiedzialne zadania,poniewaz sam nie lubie gdy ktos,bierze się za cos o czym niema zielonego pojęcia.A co do zaufania,jeszcze nie udało mi sie niczyjego stracic.

5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Tak,potrafie.

6.Doświadczenie z grą. W Metina gram od samego poczatku,na początku grałem na PL-u,jak wszyscy z nas.Na PL-u grałem na serwerze Feniks ,gdzie wojownikiem osiągnołem 87lvl.Potem zaczeli dodawac nowości (wierzchowce,pety itp) i postanowiłem odejśc,konto sprzedałem,a sam poszedlem na serwery prywatne na ktorych gram juz 4 lata.Na serwerach zazwyczaj osiągam maksymalne lvl. W Metinie jestem takze technikiem oraz questerem,wiec mam duże doświadczenie.Wiele razy byłem juz GM,ale niestety serwery padały.I moje posady GM ,konczyły sie zazwyczaj po 2 miesiacach,ale zdażały sie dłuższe.Komendy znam w 70%.

7.Kilka słów o sobie. Mam na imię Artur,w kwietniu tego roku kończe 18 lat.Pochodze z małej miejscowości nieopodal Włocławka.Interesuje sie informatyka i sportem, a w szczegulnosci boksem,który ćwicze juz 5 lat.Z charakteru jestem osoba miłą,cierpliwa ,kurtulanrną.W ciepłe letnie dni lubie popływac w rzecze lub na basenie.

8.Dlaczego ty? Uważam że na serwerze przydałaby się taka osoba jak ja, lubię pomagać ludziom, nie chcę posiadać stanowiska Game Mastera aby "szpanować" przed kolegami i wołać: "O patrzcie jaki jestem pro mam GM!" Nie zależy mi na tym, poza tym moi znajomi nie grają już w Metina. Z miłą chęcią pomogę z każdym eventem, wymyślę go jeśli sobie tego zażyczycie. Jak już wcześniej wspomniałem jestem osobą cierpliwą i kulturalną uważam iż są to wymagane cechy jak na stanowisko GM.

Opublikowano

Podanie na GM/Mod

*Tak, miałem 3własne serwery dedykowane Metin2. Potrafię pracować na Silnikach tj, MyBB oraz IPB.

*Myślę że tak.

*Posiadam dziennie od 3 do 5Godzin które mogę poświecić na serwer.

*Tak, można mi zaufać i można mi powierzać różne zadania, staram się nie zawodzić :).

*Spółpracować z ludzmi potrafię, gdy jest jakaś spinam szukam pojednania..

6.Doświadczenie z grą:

*Swoją przygodę z Metin2 zacząłem w 2008Roku na PL'u Gdzie wbiłem 92lvl. Po jakimś czasię koledzy namówili mnie abym grał na prywatnych serwerach.

Pózniej zaciekawiony, jak są zbudowane itd. Zacząłem stawiać własne serwery, najpierw hamachi/VPS pózniej Dedykowane.

7.Kilka słów o sobie.

*Mam na imie Bartek, lat osiemnaście.Mieszkam w małej miejscowości oddalonej o 47km od Wrocławia w której chodzę do Liceum im. Tadeusza Kościuszki.

*Wiekszość wolnego czasu poświęcam na integracje z znajomymi, oraz dopracowanie Swoich umiejętności związanych z Serwerami Metin2.

8.Dlaczego ty?

*Szybko nawiązuję kontakt z graczami.

*Nie lubię sporów w Teamie.

*W to co robie wkładam wszystkie umiejętności.

Opublikowano
Podanie na GM

Otoz tak, moja wiedza o dzialanosci serwera prywatnego Metin2 jest bardzo wielka, doswiadczenie owe nabylem przy tworzeniu wlasnego serwera , i zarowno przy wspolpracy z serwerownia EnterGames.

W metina zaczalem grac gdzies w roku 2008, nastepnie w 2010 przezucilem sie na serwery prywatne i w tym dziale pozostalem do dnia dzisiejszego. Co do forum, doskonale znam silnik IPB, i po czesci silnik MyBB.

Otoz jestem osoba ktora potrafi zachowac dystans do swiata wirtualnego, nie jestem typem osobnika ktory potrafi latwo dac sie nabrac. Charakter mam bardzo twardy, nie uginam sie przed wyzwaniami tylko staram sie wykonac je do konca. Systematycznosc, cierpliwosc i sumiennosc sa ta jedne z cech ktorymi moge sie przechwalac :)

Czas jaki posiadam jest dosc wystarczajacy na dzialanie w zespole serwera Metin2. Na tygodniu jestem dostepny na dzialanie serwera w godzinach od 16 do godziny 22.

Oczywiscie ze tak, wiele osob moze to potwierdzic z ktorymi wspolpracowalem, dotychczas Teodor czasem poprosi mnie o jakas przysloge ktorej nikomu innemu by nie powierzyl.

Otoz tak, 1 rok dzialania na posadach GM/TGM/MOD dal mi wiele doswiadczenia jak i wyszkolil moje umiejetnosci w komunikatywnosci z graczami, ktore pomagaja mi bez problemu wspolpracowac grupie.

6.Doświadczenie z grą

Jak wspominalem gre zaczynalem w 2008 roku na Polskim metinie, w 2009 roku przeszedlem na serwer Angielski nastepnie na polskie serwery prywatne.

Aktualnie pogrywam sobie na serwerach prywatnych by dalej rozwijac swoje umiejetnosci czy tez w poszukiwaniu fajnych pomyslow na serwer metin2.

7.Kilka słów o sobie.

Nazywam sie Marcin, mam 18 lat i jestem w klasie Maturalnej w Technikum.

Glownie interesuje sie Sportem, cwicze i biegam.

Bardzo lubie sluchac rapu, jest to muzyka ktora mnie uspokaja i pozwala zapomniec mi o wszystkich problemach.

3 lata mieszkalem za granica, w Anglii. Mieszkanie tam dalo mi bardzo duzo np.: Angielski na poziomie perfekt, teraz gdzie nie pojade za granice latwo moge sie dogadac.

8.Dlaczego ty?

Dlatego ze, jestem osoba pracowita, aktualnie nie mam co robic i chcialbym pomoc w jakims projekcie. Zawsze daje 100% siebie, i dokanczam to co zaczalem.

Jedynym moim minusem jest to ze posiadam angielska klawiature i nie mam polskich znakow.

Dolaczam tutaj swoje podanie gdzie wypowiadzialo sie kilku moich wspolpracownikow.

Pozdrawiam Ardi :)

Opublikowano
3530502.png

Wiedzę o metin2 mam bardzo duża.Znajomość zasad gry,forum jest u mnie jak najbardziej na najwyższym poziomie tak samo w strukturze teamu.Każda zasada jest świętością której trzeba się uporczywie trzymać.

Oczywiście że potrafie oddzielić życie od ''pracy''.Nie ma czegoś takiego jak reakcje emocjonalne.Co do systematyczności zawsze ją zachowuję.Sumienne wypełnianie obowiązku należy do moich atutów,przeważnie tak podchodzę do zadań aby ukończyć je bez względu na wszystko oczywiście trzymając się przy tym zasad.Cierpliwość jest dobra choć jak wiadomo ma swoje granice,wątpię aby był z tym jakikolwiek problem.

Posiadam bardzo dużo czasu wolnego gdy jest taka potrzeba.Potrzebuje team abym był 12h ? Oczywiście że będę.Nie ma problemu z czasem tyle ile jest ode mnie wymagane tyle dam a i nawet więcej niż trzeba taka jest moja dewiza.

Oczywiście że tak.Jestem osobą która nie ma problemu z oszukiwaniem,brakiem zaufania.

Zaufanie w grupie musi być na pierwszym miejscu tak samo jego przestrzeganie.Gdy ktoś łamie te prawo jest dla mnie nie owijając w bawełnę śmieciem.Zawieść kogoś zaufanie to tak jakby okraść bezdomne,wychudzone dziecko.Odpowiedzialność i zaufanie to podstawowa sprawa daje to od siebie i tego oczekuje.

Oczywiście że tak.Jakikolwiek problem z współpracą nie wchodzi w grę gdyż mój przypadek jest taki,że wiem co to praca zespołowa jak i hierarchia w tymże składzie jest zawarta.Wiadomo jest król to jest i goniec.

6.Doświadczenie z grą

Jeżeli chodzi o wiedzę z gry metin2 to jest dosyć duża.W metina gram od bardzo dawna(praktycznie od początku metka2 pl).

Grywając na serwerach globalnych najpierw Monek na którym uzyskałem 87lv.Następny w kolejce był serwer almanach na którym wbiłem 50lv.Ostatecznie pogrywałem na grymuarze 66lv,30lv i jakieś inne mało lv postacie.Pierwszym privem na którym zagrałem był YmYt2,osiągnięcia związane z tymże serwerem nie są jakieś szczególne ale hwanga tam zdobylem jak i jeden z niewielu barona +5.Kolejnym serwerem był csyt2 na którym wbiłem 4x max lv z max eq.Grałem tam dosyć długo.W kolejce do gry ustawiał się YT2Game na którym bawiłem się aż nie padł i zdobyłem tam 2x max lv + max eq a to było coś ;d.Od tamtej pory tułam się po prywatnych serwerach i szukam właśnie tego..

7.Kilka słów o sobie.

Nazywam się Grzegorz i mam ukończone 17 lat (już niedługo 18).Mieszkam w woj.zachodniopomorskim 30km od morza.

Uczęszczam do technikum samochodowego pod kierunkiem Technik Pojazdów Samochodowych.

Interesuje się jak wiadomo grami,komputerami,sportem,wypadami ze znajomymi.

Mimo wieku jestem aż nader dojrzały i potrawie nawiązywać relacje z ludzmi.

Jestem osobą umiejącą zachować neutralność i zimnokrwistość aż do końca.

Nie ma czegoś takiego jak ''fochy'' to nie wchodzi wgl w rachubę.

8.Dlaczego ty?

Hm..Myślę że nie stracicie na tym ponieważ zyskacie bardzo kompetentną osobę o jakie w tych czasach coraz ciężej.

Moja osobowość jest przemawiająca za tym abym to ja został wybrańcem i dotarł do źródła.

Obowiązki nadane mi przez szefostwo zawsze są skuteczne wypełniane i bez opóźniania ani obijania.

Nie szukam wymówek na niepowodzenia jeżeli coś mi nie wyszło to mówię dlaczego.

Jestem typem człowieka który nie spocznie póki nie spełni swego zadania,wytrwałość,sumienność,pracowitość to dewiza której nie można mi odmówić ani nią pogardzić.
mojasygnan.png

Opublikowano
Podanie na GameMaster'a

- Tak myślę iż moja wiedza na temat gry Metin2 jest wielka, od około 6 lat odwiedzałem serwery prywatne jak i globalne. Zasady gry nie są mi obce, zawsze starałem się przestrzegać regulaminów na serwerze. Znam się na tej grze bardzo dobrze miałem kilka kont na Metin2 PL z poziomami 75+ aktualnie posiadam takie dwa. Nie raz byłem topowym graczem na serwerach prywatnych więc wiem o co chodzi. Jeśli chodzi o obsługę forum ta też nie jest mi obca znam bardzo dobrze silniki MyBB oraz IP.Borad.

- Myślę że tak. Potrafię rozróżnić grę od życia realnego. W pewnych sprawach po prostu trzeba zachować dystans do rzeczy i nie śpieszyć się nad jej wykonaniem, ponieważ coś może pójść nie tak jak byśmy tego chcieli.

Zawsze staram się być mocny i rzadko można wytrącić mnie z równowagi, jeśli chodzi o sumienność wykonywanej pracy tu też mogę pochwalić się tym iż zawsze staram się wszystko

doprowadzić w porządku do samego końca.

- Z czasem nie ma u mnie żadnego problemu, nie mam problemów z nauką więc szczerze do usług jestem kiedy tylko potrzeba może to być 5 rano albo 1 w nocy. Oczywiście wiadomo że każdy z nas jest człowiekiem

mamy swoje rodziny więc są jakieś granice, zawsze trzeba też coś pomóc w domu, ale musi być też czas na rozrywkę np. kino. Jeśli chodzi o mój czas to w tygodniu

mogę spędzić w grze właśnie ok. 3/4 godzin, zwykle wracam o 17 ze szkoły a w weekendy to szczerze komputer mam włączony od 5 rano do 2 w nocy więc zawsze w tych godzinach jestem do usług.

- Tak zawsze staram się wykonać zadania z odpowiedzialnością, aby nic nie zostało uszkodzone i aby nikt nie ucierpiał. Obdarzyć zaufaniem można mnie z tego powodu iż zawsze mówię prawdę

jakiś przykład z tego że można obdarzyć mnie zaufaniem to na przykład gra w Metina z kolegi z gildii (wirtualnymi) nie znam ich w świecie realnym, wymiana itemkami zawsze wszytsko

zwracałem nigdy nic nikomu nie wziąłem/ukradłem. Szczerze sądzę iż wspólne zaufanie powinno być najważniejsze w każdym dobrym teamie.

Myślę, że tak nie mam żadnych problemów z dogadaniem się z ludźmi z teamu/ graczami.

Współpraca także jest ważna między teamem, ponieważ gdy jest współpraca i wspólne zaufanie to są "owoce" - (czyt. gracze)

6.Doświadczenie z grą

- Wszystko zaczęło się 6 lat temu gdy dostałem clienta Metina i założyłem swoje pierwsze konto grałem wtedy na Monastyrze, udało mi się wbić 19lv po czym wydawało mi się że jest

to dla mnie za trudne i nie dam rady. Następnie wróciłem na PLa na s4 udało mi się wtedy wbić 57lv po czym zostałem okradziony przez "kolegów" z klasy - takie zaufanie ...

Potem przeniosłem się na serwery prywatne nie pamiętam ile ich było i jaka kolejność bo tego było wiele, moim pierwszym prywatnym serwerem był prawdopodobnie LocMT2 (chyba tak się nazywał)

wbiłem tam jeden z większych poziomów po czym zakończyłem karierę. Jeśli chodzi o Polskie prywatne serwery to mogę się pochwalić 248lv na imetin, 220lv na DragonMT2, dwie postacie 250lv na PandoraMT2,

Kilka postaci 250lv na XenoxMT2 oraz Virtual. Jeśli chodzi o hard serwery to 87lv na Balmora, 91lv Tiveria oraz 78lv Ravia. Aktualnie na Metin2 PL na Wetar posiadam Ninje 75lv oraz Woja 77lv. W tym miejscu muszę dodać najważniejsze czyli to że byłem już GM'em na dedykach były to m.in : AriusMT2 oraz Ethana.eu , miałem także kilka swoich serwerów hamachi.

7.Kilka słów o sobie.

- Lubie o sobie pisać więc trochę więcej napiszę : Nazywam się Marcin, mam 17 lat mieszkam w Zawoi - największa wieś w Polsce. Chodzę do Liceum Sportowego w którym idzie mi bardzo dobrze.

Uczę się dobrze, to znaczy nie uczę się a umiem. Kocham góry i wszystko co z nimi związane wspinaczki, ale także zjazdy na rowerze z gór (tzw. downhill) należę nawet do klubu

w którym trenuję tę dyscyplinę sportową, jeżdżę także po zawodach tu i tam. Moje sukcesy to m.in : 6 miejsce w PP na Górze Żar, 6 miejsce w PP na Wierchomli, 3 miejsce w JoyRide w Zakopanem, 5 miejsce w klasyfikacji generalnej do lat 21 w 2013 roku. Kocham spędzać czas na rowerze na mojej trasie którą cały czas staram się ulepszać. Lubie słuchać rapu oraz hip-hopu. Nie ukrywam że lubię także czytać książki szczególnie przyrodnicze, geograficzne ale także historyczne .

8.Dlaczego ty?

- Myślę, że mój wiek jest odpowiedni ale to i tak tylko liczba liczy się to co jest w głowie.

- Duże doświadczenie w grze.

- Duże doświadczenie w prowadzeniu forów.

- Trudno wytrącić mnie z równowagi

- Jestem sumienny i cierpliwy.

- Duża ilość wolnego czasu.

- Nie popełniam błędów w pisowni.

- Staram się nie pisać wulgaryzmów.

- Posiadam wszystko co potrzebne w kontakcie między teamem czyli : mikrofon, skype oraz ts3.

- Jestem pracowitą i systematyczną osobą.

- Zawsze staram wszystko doprowadzić do końca nawet gdy mi nie wychodzi.

- Mam opanowane komendy oraz uczę się obsługi navi.

- W przyszłości mogę się przydać jeszcze bardziej, ponieważ aktualnie uczę się pisać questy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gram już dużo czasu bo z 5 lat wiedza jest duża ze względu na tworzenie serwerów , grałem na wielu serwerach zasady znam struktura teamu też obcykana .

Tak , więcej nie będę pisał na ten temat bo chyba nie ma sensu więcej wymienię w punkcie 7

Tak

Tak . Sprawdzałem się w takich zadaniach i nie było skarg

Tak . ' Pomagasz człowiekowi to i człowiek ci pomaga '

6.Doświadczenie z grą

Jak wspomniałem od 5 lat gram może nie osiągnąłem 90 lvl i full eq :) grałem fair nie byłem banowany mój najwyższy lvl na plu to 75 , wojem mental obecnie zamiast grać wolę pomagać w tworzeniu , w grze , w całej strukturze serwera począwszy od plików kończąc na kliencie . Sam robiłem swoje amatorskie serwery . Jeśli chodzi o doświadczenie to nie jest ograniczone bo nie tylko do ' Metina ' robiłem serwery bawiłem sięw C++ serwery cs na zamówienie itd. Powiem tak uważam się za osobę kompetentną chodź wszystkich rozumów nie zjadłem nie wiem wszystkiego zdarza mi się mieć problemy z błahostkami ale szybko je rozwiązuje

7.Kilka słów o sobie.

Jestem Maciej mówią na mnie ' Kujawa ' w tym roku kończę 18 lat interesuje mnie przede wszystkim moja dziewczyna RAP sporty ekstremalne typu FreeRunning .

Miałem iść do technikum na informatyka ale wybrałem zawodówkę jako elektromechanik samochodowy .

Moje motto to nie memento mori lecz Carpe Diem

8.Dlaczego ty?

Uważam się za osobę która może dać rade i tu i tu dlatego składam zgłoszenie na dwie posady .

Byłem administratorem na forum Finisher.pl (dawne czasy forum o wrestlingu) i gdy forum upadało to ja pomogłem je ogarnąć i ożywić na nowo , jestem kreatywny i ambitny , wstaje gdy upadam . Jestem przede wszystkim sobą i nikogo nie udaje :)

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...