Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sens?

Loud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest sens zaczynać od zera na globalu? Czy dam radę zarobić na jakieś eq? Kim będzie lepiej smokiem czy daggerem?

Opublikowano

Oczywiście. Nie warto uciekać na privy, które kiedyś padną. Polecam grać smokiem, lecz jak chcesz łatwo sie wybić to WP

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Oczywiście. Nie warto uciekać na privy, które kiedyś padną. Polecam grać smokiem, lecz jak chcesz łatwo sie wybić to WP

Właśnie mam dylemat. Lubię grać smokiem, ale nie wiem czy dam radę na starcie. A WP ujdzie, chociaż jest nudny :/

Opublikowano

Polecam daggera i Negrosa, jeśli masz doświadczenie i jesteś w stanie wydać 50 zł na eq na start za yangi z allegro. 50 zł to nie wielka strata, a bez takiego kopa będziesz się męczył 2 miesiące żeby eq zdatne do expa mieć. Warto pograć :) Pozdro

Opublikowano

Moim zdaniem zaczynanie od nowa na globalu, zupełnie nie ma sensu. Jeżeli nie zamierzasz wydawać większych pieniędzy na gre tam, to lepiej sobie odpuścić, bo nic większego tam nie osiągniesz. Natomiast jeżeli zamierzasz wydawać RL pieniądze to też dobrze to przemyśl bo myślę, że obecny Metin nie jest po prostu tego wart i lepiej inwestować w lepsze gry.

Opublikowano

Oczywiście opłaca się zacząć grać.

Bierz surę WP, uniwersalna postać.

A serwer, to Negros.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dasz radę smokiem dobry antyk i z pomocą smoka na dobrym m metki będą padać ze hoho i w PvP tez dobry będziesz

Moim zdaniem zaczynanie od nowa na globalu, zupełnie nie ma sensu. Jeżeli nie zamierzasz wydawać większych pieniędzy na gre tam, to lepiej sobie odpuścić, bo nic większego tam nie osiągniesz. Natomiast jeżeli zamierzasz wydawać RL pieniądze to też dobrze to przemyśl bo myślę, że obecny Metin nie jest po prostu tego wart i lepiej inwestować w lepsze gry.

Po co wydawać kasę? Smokiem spokojnie do 75 sam dobije bez żadnych SM tylko metin należy do gier w których im dłużej grasz tym masz lepsza postać w przypadku metina oozostajesz na 54 lvl czytasz ku do g jezdzisz w tym czasie na metki i masz hajsu jak nie wiem im dłużej zostaniesz i im więcej metkow będziesz bic tym więcej yang

Kierując do kolegi jeżeli polecisz jak strzała ze jak najszyciej wbijac lvl to dupa bo skile musisz mieć dobre szczególnie pomoc smoka i musisz po szczególnie zarabiać sobie na EQ do 35 przerwa robisz boja troche skile przy okazji i metki M2 zarabiasz jeżeli nie miales wczesniej to na antyka sr 30+ szata od 26 lvl 4bon z pz i te 2 rzeczy starcza ci do 61lvl następnie stajesz na 54 i znowu zarabiasz na następne EQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...