Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Wszystkie posty oraz tematy w profilu

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Ja czesto zagladam w swoje tematy / posty w profilu dlatego, ze poszukuje danej odpowiedzi lub tematu na ktory uzysalem odpowiedz, ktora by mi sie przydala aktualnie.

Tematow oraz postow w profilu jest tylko pare.

Ja czesto szukam swoich tematow lub postow.

Te ograniczenie utrudnia to, ze musze szukac danego postu w googlach pare / paredziesiat minut, co troche irytuje. Czesto uzyskiwalem odpowiedz na dany problem ale po wiekszej ilosci napisanych tematow ciezko jest ten dany znalezc.

Dlatego jestem za wporadzeniem podgladu wszystkich tematow oraz postow jakich napisalismy.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Masz w zawartości.

Rozumiem, że wyświetlisz moje 3885 postów na jednej, krótkiej stronie?

@2xdown

Wiesz, że takie posty ani trochę nie zwiększają Ci szans na zdobycie moderatora?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Masz w zawartości.

Na jednej to wszystko by sie nie zmiescilo.

Panie 3x UP Klikajac w moja zawartosc widzimy wszystkie nasze tematy / odpowiedzi lecz nie sa one konkretne :)

Mi chodzi o konkretne nasze odpowiedzi lub tematy

W tematach / postach ktore napisalismy, nie zawsze na nie trafily ( jak mam powiedomienie o poscie w danym temacie to nigdy mi sie nie wyswietla dany post tylko przykladowo strone / dwie / trzy wczesniej i sam musze go szukac)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Masz w zawartości.

@2xdown

Wiesz, że takie posty ani trochę nie zwiększają Ci szans na zdobycie moderatora?

Klaus walić moje 1300 twoje 3900, a co z lordem hadesem co ma 20k?

Byłbym za ale linkami do postów.

Opublikowano

Klaus walić moje 1300 twoje 3900, a co z lordem hadesem co ma 20k?

Byłbym za ale linkami do postów.

Co Ci dadza linki w profilu do postow / tematow ?

Nie lepiej by bylo jak kazdy post / temat opisany by byl w profilu ? Tak to klikajac w kazdy link to ja bym mogl przez wiecznosc xD ( tak to zrozumialem xD )

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Chodzi mi o link typowo do postu, tak jak link do twojego powyższego postu http://www.mpcforum.pl/topic/1120354-sugestia-wszystkie-posty-oraz-tematy-w-profilu/#entry9656632. Wyświetlanie całego postu zbyt by lagowało mpc, za dużo danych pobieranych naraz, a co za tym idzie jeszcze więcej upsów, 502,503,504

To rownie dobrze by moglo zostac tak jak jest teraz ...

Chcialo by Ci sie otwierac kazdy swoj post w profilu w nowym oknie by znalezc ten jedyny, ktory bylby Ci przydatny ?

Bo ja bym juz w ogole zrezygnowal z szukania, tak jak jest teraz. Jak juz czegos potrzebuje no to pomecze sie i poszukam w tym google. Ale o ile by ulatwilo szukanie wprowadzenie tej nowosci

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tak wolałbym otworzyć więcej kart, niż czekać do nocy by po ludzku skorzystać z forum

Opublikowano

Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem, ale wchodząc w 'Moja zawartość' z lewej strony masz możliwość wyboru: 'Tylko tematy' / 'Tylko posty'.

Tam szukasz swojego postu lu tematu po jego nazwie.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...