Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

28 Skyboxów

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę Cię, chyba nie chcesz zaśmiecać forum Twoimi bezsensownymi postami?

Chce i robię to z wielką przyjemnością.

może, może nie

Opublikowano

A co ja robię bo nawet nie wiem ?

Serwer był dopracowany .. z tego co widzę to połowie osoby nie działały tekstury w cliencie. Tak był dopracowany.

Na DDoS-y trzeba było się przygotować w timie Resthea było wiele nie lubianych osób .. ( Xanik ( Administrator gladora , divine który sprzedawał navi.) pieczara ( który ma trochę grzeszków na swoim koncie).

Ja ogółem nic do nikogo nie mam , ale nie podoba mi się traktowanie tego teamu Resthey jak bogów bo mają nowe skyboxy + coś tam chyba jeszcze ciekawego było.

Po pierwsze byłem tylko na Divine i nikomu sprzedawałem ani nie dawałem navi (przynajmniej ja) a ty jesteś taki niedojebany jak twój nick...I jak nie wiesz nie pierdol ^^

Opublikowano

Po pierwsze byłem tylko na Divine i nikomu sprzedawałem ani nie dawałem navi (przynajmniej ja) a ty jesteś taki niedojebany jak twój nick...I jak nie wiesz nie pierdol ^^

No cześć xanik , long time no see.

Z tego co dark mówił to wyrzucił Cię z teamu za rozdawanie itemów. A wiem że na divine trochę się działo bo ja też tam mojego magicznego GM-a straciłem za zarabianiu na allegro...

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

No cześć xanik , long time no see.

Z tego co dark mówił to wyrzucił Cię z teamu za rozdawanie itemów. A wiem że na divine trochę się działo bo ja też tam mojego magicznego GM-a straciłem za zarabianiu na allegro...

No mnie wyrzucił za navi którego nie rozdałem, dziwne że zaraz po tym jak właściciel się zmienił, zbieg okoliczności ^^ czy większa chęć zysków?

Opublikowano

Oj, nie wiesz z kim rozmawiasz.

Jedyne co możesz zrobić to pozazdrościć umiejętności teamu Resthea i dalej podpierdalać ich prace nie potrafiąc ich wgrać.

Jeszcze raz, z całym szacunkiem - wypierdalaj.

@Down

To udostępniaj poradniki z epvp.

Już ci napisałem co masz zrobić, zrozumiałeś, czy rozmawiam z idiotą?

zajebiste umiejetnosci skoro juz całe wasze pliki zostały skradzione no w chuj profeska xD

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Proszę Cię, chyba nie chcesz zaśmiecać forum Twoimi bezsensownymi postami?

Rapils, skończ już szczekać.

Mógłby ktoś pliki msenv udostępnić do tych shyboxów dam limit lików i + w profilu :).

łap.

http://www.multiupload.nl/ZYHRQFDOXZ
https://www.virustotal.com/pl/file/40c4c83202e4829fe8f7494307fc61519530c16742d0b5ac103e2f017a31142a/analysis/1389011693/

Opublikowano

zajebiste umiejetnosci skoro juz całe wasze pliki zostały skradzione no w chuj profeska xD

Nie, nie jestem w team Resthea - możesz wypierdalać frajerze.

False, Endy #gówno.

Btw. Słyszałem, że jesteś z policji. #PotwierdzoneinfoEvelen->approve.

Opublikowano

Nie, nie jestem w team Resthea - możesz wypierdalać frajerze.

False, Endy #gówno.

Btw. Słyszałem, że jesteś z policji. #PotwierdzoneinfoEvelen->approve.

Teodor, skończ, bo to się robi serio głupie. W ogóle słaby hashtag #małolat.

Opublikowano

Teodor, skończ, bo to się robi serio głupie. W ogóle słaby hashtag #małolat.

Nismo skończ, najpierw po sobie jeździcie, a teraz najlepsi koledzy.

Także polecam Ci wypierdalać, cześć.

Opublikowano

Nismo skończ, najpierw po sobie jeździcie, a teraz najlepsi koledzy.

Także polecam Ci wypierdalać, cześć.

Ja tam swojej tożsamości nie ukrywam. No co, ludzie się zmieniają, a nikt mi nie będzie kazał wypierdalać, tym bardziej Ty. Także jak coś to mam fejsa, to wal.

Opublikowano

Ja tam swojej tożsamości nie ukrywam. No co, ludzie się zmieniają, a nikt mi nie będzie kazał wypierdalać, tym bardziej Ty. Także jak coś to mam fejsa, to wal.

Lel, a jak pisałem do Krzywego, żeby zakończyć rozmowę na PW, to byłem gównem, Ty tak uważałeś.

No, widzę, że kurewsko szybko się zmieniasz.

Opublikowano

Tam nic nie ma prócz map i skyboxów a i jeszcze zmienne środowisko.

U ciebie pewnie jest więcej?

Gui do wszystkiego, tak?

sygnatura2.png

Opublikowano

Chyba nie zrozumiales Teodora, mam Ci to jeszcze raz zacytowac ? "Wypierdalaj"

A co do skyboxow to bardzo ladne. Gralem na resthea i jedynym minusem jest ten jasny swit dla gracza po nocce :D

Opublikowano

taka mentalność 'polaków', jeśli samemu nie masz, bo nie potrafisz tego zrobić, to nie dopuścisz, żeby ktoś to miał i dlatego między innymi polska scena MT2 się nie rozwija. Jak widzę takie żenujące akcje to aż się odechciewa cokolwiek publikować na mpc. Skyboxy są ok, zastosuję kilka u siebie, dzięki. Mogę zrobić reupload jeśli dostanę zgodę.

57199140501148694665.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@Endymion_

Jak pobiorę ten plik environment, to po prostu go podmienić i wrzucić do klienta?

Czy coś jeszcze?

Z góry dzięki za odp. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...