Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu mod . PRosze o pomoc :D

Hubciu001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż mam taki problem.. Chciałbym zarobić na ravi ale nie mam moda.. Dawniej mi działał a teraz wklejam pliki żeby widzieć muszle rękawice i hematy, oraz mutihacka wklejam.. Podejrzewam że Isamu zmienił IP serwa i nie działa ;/ Czy ktoś pomoże gdzie znaleźć akutalne IP i jak je zmienić w folderze.. Albo najlepiej jak ktoś opisze jak dokładnie co zrobić ;3

Proszę bardzo o pomoc!

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Aktualne IP:

--- 1. Ravia.eu---
Login IP: ravia.asig.pl Port: 65521
CH1 IP: ravia.asig.pl Port: 50001
CH2 IP: ravia.asig.pl Port: 50002
CH3 IP: ravia.asig.pl Port: 50003
CH4 IP: ravia.asig.pl Port: 50004

ryuw.png

Opublikowano

W ServerInfo musisz zmienić i zapisać taka dyskietką. Mnie osobiście nie dziala, ale to są aktualne IP i porty na 100%.

ryuw.png

Opublikowano

Jak Tobie nie działa to mnie zadziała? Okey spróbuje. A jbc to gdzie szukać tych IP

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Ja mam przez cały czas "Zostaniesz połączony z serverem". Nie wyskakuje, że błąd podczas łączenia, więc IP chyba dobre :)

ryuw.png

Opublikowano

instal metin2, pachujesz, instal mod, rozpakowywujesz do metina, i tam szukasz pliku serverinfo

i tam musisz to wpisać w zakladce ravia.eu ;D

93988298266825447943.png

Opublikowano

Ey to miało być do moda czy do Ravi? Mod do PL'a a na ss masz w folderze Ravia.eu ? Dlaczego :D

Mam PL'a patchuje go. Zaraz wkleje moda i powiesz co dalej :D Pokolei xDD

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

@AGdybyTak No i właśnie tak zrobiłem. Chociaż czekaj. Nie patchowałem... Moze to mieć jakiś wpływ?
@Hubiu001 Jest ss z Ravii, bo chyba czeba jakoś IP i porty wydobyć z clienta, prawda?

ryuw.png

Opublikowano

Tak jest, Przepraszam mój błąd ja mam starego clienta bo wystarczyło że go spatchowałem i były all aktualizacje ;] Mój błąd ;]

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Okey a w modzie jest takie coś jak ikonka ,,ServerInfo'' Gdy ją kilkam wybieram numer serwera i mogę zmienić IP itp.. Mogę przez to? xD

LIKE

LIKE

LIKE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć otóż mam taki problem.. Chciałbym zarobić na ravi ale nie mam moda.. Dawniej mi działał a teraz wklejam pliki żeby widzieć muszle rękawice i hematy, oraz mutihacka wklejam.. Podejrzewam że Isamu zmienił IP serwa i nie działa ;/ Czy ktoś pomoże gdzie znaleźć akutalne IP i jak je zmienić w folderze.. Albo najlepiej jak ktoś opisze jak dokładnie co zrobić ;3

Proszę bardzo o pomoc!

Siemka , a mozesz powiedziec skad brałeś i gdzie wklejałeś to zeby widziesz muszle itd .. ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bym musiał wyciągać z folderów.. A ja nie wiem dokładnie które to ;/ Dam Ci jak mi kolega podeśle okey. Możesz poszukać na mpc na pewno są ;)

LIKE

LIKE

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...