Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mag 76lv co dalej ?

Tomekha2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam Maga 76lv z eq

Rózga duszy u7+7

szata mądrości u5+8

Miotacz tylko pod osl

Natomiast sp:

Holka 74+7

Dg 21+3

Vulcano 20j

Posejdon 40j+5

Pet Krzakogon Centurion 71lv

Resy 42% światło i ogień

67% mrok i woda bez bonusu z eq

Do wydatku mam 12,6kk, i moja prośba polega na doradzeniu mi co kupić, ulepszyć itd.

Opublikowano

Po 1 . Zainwestuj w jakieś lepsze resy (minimum 80% na każdy element) . Radze wbić job na vulcu i posejdonie ponieważ są to b.dobre sp warte uwagi . Jeżeli nie grasz dg możesz go pominąć . Ekwipunek masz dość dobry , miotacz koniecznie spraw sobie na 67 lv ze spidera gdybyś nie miał ( daje bardzo fajny bon ) .Reszta jest raczej dobra .

Opublikowano

Miotacz o ile dobrze pamiętam mam na 54 u7 z osl pod posejdona (-6resa na wodę i 9 w ele) a po doliczeniu resa z eq i sp to na każdym sp mam te +80% resa ^^. Myślałem nad kupnem jakiegoś vulcano +8/9 i up posejdona

Opublikowano

12.6kk to mało, nie kupisz za to vulca przyzwoitego. Spraw sobie fajny miotacz na 67lvl, bo warto. Resztę czyli około 10kk możesz przeznaczyć na bicie poska na+9 i holy też, chodź regularnie na lod na vulcu i wbij mu profkę, poskowi z resztą też. Możesz też dalej oszczędzać i nazbierac na tego vulca+9/10, ale to koszt ok. 25-30kk w pudle.

Opublikowano

Kolega mówił mi żebym chodził tylko na arenę i LoD, a resztę czasu przeznaczył na nupki 30Nd. Tylko czy to się opłaca :)

Opublikowano

Raczej sp zostawię. A ilu zrobić nupków? I robić je na główne konto czy lepiej robić na jakieś inne niepotrzebne konto(mam takiego woja 55lv) :)

Opublikowano

Aby dostać ND za 30lvl, musisz założyć konto ze swojego reflinka, wbić tam 30lvl i zrobić cp30, wtedy dostaniesz 30ND, zajmuje to ok. 6-7h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...