Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Skrypty Facc Knight

Hanslik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, Mam kina 160lvl, od dluuuugiego czasu nie gralem w Tibie, mam juz scrackowanego Redbota i cholera, szukam skyrptów, znalazlem dwa full afki, jeden na dragony, drugi na guardy...

Sama obsluga bota nie sprawia mi takiego problemu, ale na tych stronach wszystko po brazylijsku ? i nie wiem nawet z jakiego miejsca startowac i co ewentualnie poprawiac, pisze ze w AB start, bylem w AB to nie lapie waypointow, ale moby zabija...

Nie macie jakiś skryptów, najlepiej full afk na których mógłbym postawić mojego kina ? Tylko facc.
Jakby ktoś podrzucił link to serio dzięki, bo cięzko mi cokolwiek znalezc...

nie chodzi mi tu o rotwormy i swamp trolle ;d tylko jakies cormy, guardy, dragi albo orc fortress.

Opublikowano

Dzieki kolego ! ;)

Jednak za szybko podziękowałem... skrypt ma buga, postać nie pójdzie dalej jak nad depo po kupieniu parcelów, lipa...
Stronka na której sa te skrypty jest fajna, tylko wiekszosci wlasnie nie moge sobie pobrac ; / Moze ktos jeszcze by cos podrzucil, sprawdzonego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...