Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść na serwery multiplayer .a

vibome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mój kolega ma minecraft by zyczu i zawszę mu działało to normalnie do dzisiaj, nie może wbić na żaden serwer, minecraft mu normalnie działa, ale gdy próbuje się zalogować to wyskakuje mu taki błąd : [17:01:35] marcin23524: java.net.socketexception: unrecognized windows sockets error: 87: create . A na serwerze nie ma bana, ani serwer nie jest pełny, po prostu nie może wbić . I przeinstalowywał kilkakrotnie minecraft'a i jave, a to nic nie dało . I usuwał pliki z minecraft . Program antywirusowy z jakiego korzysta to : Microsoft Seciurity Essentials .

Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź . Z góry dzięki, Sebek .

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

Ma oryginalnego MC czy nie?

Jak pisałem nie ma, korzysta z minecraft zyczu :) Ale premka też mu nie chodzi pisze to samo .

Opublikowano

A na innych serwerach działa?

Nie na rzadny serwer nie może wbić bo to mu wyskakuje : java.net.socketexception: unrecognized windows sockets error: 87: create A ogólnie dobrze mu mc działa oprócz multiplayer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...