Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BetaPriv serwer z klasą ;d

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok. narazie muszę ustalić date "przenosin" pasowało by wam od piątku do soboty wieczór? w piątek po 16 bym go offnął a ok. 20 w sobote by już stał :D gratis nowy świat.

nie polecam jak narazie serwera ;)

podaj powód, postaram sie porawić ;d

czemu?

Mi się podoba serwer ;)

Dziękuje ;d serwer całkiem ładnie się trzyma ;d

Jak by wioski barbarki były przynajmniej 6k moze by się grało - 12k ;] no i masówka ale to testowy ;,)

pomyślimy ;d
może wystawie ankiete kto byłby za tym ;d
z masówką troche lipa :< bo musiałbym z jakimś koderem dobrym pogadać, z edytacją problemu nie mam ale żeby dopisać to już nie tak łatwo ;d
ale zobaczy się :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

W związku z nowym Światem, może wybierzcie speed nowego ? chcę dodać dwa, jeden wy decydujecie drugi będzie ok. 100-250 bo nie każdy chce, ten 100-250 można traktować jak arkadie ;d powolny. czas na reakcje itp.
więc moje propo
500-1000speed
1500-2000speed
3000speed
5000speed
myślę że więcej nie ma sensu bo jest mała różnica między obecnym 15k a 10k

Opublikowano

popieram ;)

Nie będzie przypadkiem opcji z funkcjami konta premium? Ciężko się bije monety jak surka wbija szybciej niż się załaduje :D

I popa zmniejsz, bo 4 taki w parę sekund i wioska 4x100 xD

Faktycznie "troszkę" ciężko xD

Opublikowano

co do popa, to muszę jeszcze ogarnąć mnożniki ;d

a nad premium warto by się zastanowić ;d - nie daje reklam a wzamian mógłbym jakieś premium dać :D

Opublikowano

no te ataki to masakra

przy okazji przydało by sie naprawić pałac a konkretnie monety wybijane
czasami jak się wybija monety to jak wybijesz ilośc potrzebną na grubasa to wogóle ci na liczniku nie przybędzie że możesz grubego zrobić
lub tez możesz np zrobić 4 grubych i zrobisz 2 a tu nagle pokazuje że 0 można zrobić

więc proszę to naprawić i ewentualnie dodać masowe wybijanie monet bo na taki szybki świat to porażka wybijać w każdej wsi pojedyńczo
lub prosze zrobić pałac 3 poziomowy

Opublikowano

przenosze pliki na serwer dedykowany (tylko plemiona bd stały na nim :P) + może uda mi sie dziś wprowadzić to na php 5.4 czyli na wasz rozum ;p masowa i inne opcje w ciągu tygodnia xD

Opublikowano

hmm rekrutacja masowa nie działa
nie da się wylogować z własnego konta
jak by sie chciało założyc nowe konto pod nowym nickiem to pomimo tego że się wpisze nowe dane to i tak na stare konto loguje
przyciski od rekrutacji monet i ataków można klikać do woli przez co w przyszłości będą bugi.

Robotek nie obraź się ale silnik ma całą mase błedów a ty go od razu w neta dałeś. Szkoda twojego prądu bo przydało by się naprawić najpierw wszystkie błędy

Opublikowano

wyloguj dopisze jutro na SO z rana ;d
ale jak zadecydujecie to postawie na paladinim. jest czas jeszcze ;d bo 24 zmieniam maszyne więc zakończe bete
paladini tylko w sumie spolszczyć ;d

Opublikowano

Ogólnie privek odbugowany? Dawno nie grałem tutaj na plemionach, bo były bugi z mnożeniem armii etc. nie ma już tego problemu? Bo jeżeli tak to pozostają tylko szybkie światy na officialach xD

sygna.jpg

Opublikowano

Ogólnie privek odbugowany? Dawno nie grałem tutaj na plemionach, bo były bugi z mnożeniem armii etc. nie ma już tego problemu? Bo jeżeli tak to pozostają tylko szybkie światy na officialach xD

narazie wybieram silnik. mam bez bugów jeden ;d ale w nim troche do dodania jest. więc można powiedzieć że po 24.01 zapraszam ;d

obecnie sprawdzam silniki ile jest do roboty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...