Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Gift Code do Minecraft

gigakacper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Dziś kupiłem minecrafta. Zarejestrowalem sie na stronie mojanga , pobralem gre i wszystko pieknie ladne gram sobie. ale zaczolem sie zastanawiac ze czemu w mailu po 1 sa podane 2 kody i ktory mam wpisac zeby muc np wgrac skina. probowalem oba i nic to nie dalo oto mail

Hello, .

This is a receipt for your Minecraft order.

Details

Please keep the following details if you ever need to contact customer support about anything (http://help.mojang.com).

• Order ID #32-liczbowy kod z literami i liczbami bez lyslnikow i odstepow
  • Transaction ID moneybookers:10-cyfrowy kod skladajacy sie z samych liczb bez odstepow

Tip: If you print this e-mail or save it to your computer it's easier for us to help you should you lose access to your e-mail account.

Where is my Game?

All our games are distributed digitally and you can download them any number of times from any number of computers. The purchase allows your account to log in and enjoy the game.

Download

Happy playing,
Mojang.

This e-mail was sent by a user triggered event and thus can't really be unsubscribed from.

Ktore z tych dwoch i jak mam wpisac do:

Redeem Gift Code or Prepaid Card
Opublikowano

Jak kupowałeś MC musiałeś być zalogowany

Order ID #32-liczbowy kod z literami i liczbami bez lyslnikow i odstepow
Transaction ID moneybookers:10-cyfrowy kod skladajacy sie z samych liczb bez odstepow

To są numery które używasz jakbyś chciał się skontaktować

Login to e-mail na który przyszedł ci ten mail, a hasło takie jakie sobie ustawiłeś

Opublikowano

Skina zmieniasz na stronie minecraft.net logując się danymi z account.mojang.com. na minecraft.net zakładka "profile".

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...