Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ibot Licencja?

jaro9955

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam i szukam może ja jestem lewy jeśli powtórzyłem temat to przepraszam.

Chodzi mi tutaj o licencję Ibota czy jeśli kupię jedną to mogę używać np z kumplem on u siebie ja u siebie?

Ponieważ wyczytałem coś że licencje kupuję się na konto a nie na żadne adresy ip czy inne gówna.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Licencja Ibota tak jak to mówi wydawca tego programu jest na ID a nie na Komputer ;] będzie działał wszędzie przynajmniej ja tak miałem niecały rok temu ;]

xmMfHrm.png
Opublikowano

Raczej nie ma wiem że rok temu grałem z kumplem ale nie wiem jak to będzie z trzema kumplami radze to robić max we dwóch kurde odwidziłem forum ibota ale tam też nic nie ma na ten temat i nie wiem czy przez rok nic się nie zmieniło

xmMfHrm.png
Opublikowano

Niech zgadnę, Ty nie potrafisz czytać jaro9955

A Yamarlo jest ślepy ?

The designated computer can be changed once in a period of 7 days.
Multiple instances of the bot can be ran as long as it's on the same computer.

People caught sharing accounts or abusing the syste, will be deleted without warning or refund.

I Yamarlo nie wciskaj żadnych kitów, licencja nigdy nie była podzielna i nie będzie.

Ps. żeby nie było offtopu bo już ostatnio za coś takiego dostałem, a wy mogli byście przecież nie zrozumieć o czym mówię....

Wiec licencja jest na 1 komputer i jego konkretne Hardware ID

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...