Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Oglądanie meczów NŻ w przeglądarce (LoLNexus)

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie mam problem z oglądaniem jakichkolwiek meczyków na przeglądarce.

(A tak BTW czy jest to wgl możliwe? Bo nigdy z tego nie korzystałem, aczkolwiek przydało by się ;p)

Po kliknięciu przycisku: "Spectate using LoL Replay" wyświetla mi się takie coś w Mozilli:

trfy.jpg

WTF? Może jakaś wtyczka potrzebna? Próbowałem na Chrome, Operze, Explorerze i niestety na żadnej mi nie działa :P.

Opublikowano

@UP

No właśnie nie -,-... Ja nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje, po to ten temat. Ale skąd to ściągnąć? :D I na jakiej zasadzie to coś działa? ;p

Opublikowano

up zmniejsza fps? bo mam slabego kompa i by mi sie nie oplacalo

jak kiedys uzywalem to bylo bez roznicy fps w momencie kiedy mialem wlaczony i wylaczony, zreszta mozesz sobie sprawdzic na customie

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak tego używać? Trzeba jakieś konto zakładać? :D

@EDIT

Ok, wyjaśnię wam dokładnie, po kolei, na czym polega mój problem.

jmy6.jpg

1. Wchodzę na: http://www.lolnexus.com , wpisuję nick osoby, która aktualnie gra jakiś mecz, klikam "Spectate" (prawy górny róg)

2. Następnie klikam "Spectate using LoL Replay".

3. Pojawia się okno do wyboru programu, za pomocą którego chcę obejrzeć mecz, zaznaczam LOL Replay, klikam OK.

4. No i tu już nie mam pojęcia... wyskakuje mi cuś dziwnego, klikam OK.

5. Pojawia się zielony pasek, który bardzo dużo razy zapełnia się na zielono od początku do końca.

6. Po jakimś czasie, nie wiem 15 minut (po zniknięciu tego zielonego) pojawia się następne okno.

WTF?

Co robię źle?

Opublikowano

Z tego co przeczytałem to nie może znaleść lola, wejdź do lol replays i z tego co pamiętam da się tam ustawić ścieżkę do leagueoflegends.exe

928011413476457403957.png

Opublikowano

Z tego co przeczytałem to nie może znaleść lola, wejdź do lol replays i z tego co pamiętam da się tam ustawić ścieżkę do leagueoflegends.exe

Wydaje mi się, że wszystko jest dobrze. Ścieżka wygląda tak:

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.3\deploy

Ogólnie mam problem z tym... Powie ktoś co i jak, ktoś kto go używa?

Jak nagrać mecz np.? Bo nie widzę żadnego przycisku typu "Nagrywaj" itp. ...

Opublikowano

Wydaje mi się, że wszystko jest dobrze. Ścieżka wygląda tak:

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.3\deploy

Ogólnie mam problem z tym... Powie ktoś co i jak, ktoś kto go używa?

Jak nagrać mecz np.? Bo nie widzę żadnego przycisku typu "Nagrywaj" itp. ...

Mecze same się nagrywają, po prostu program ma być włączony a ty graj.

O ile wiem ścieżka powinna kończyć się plikiem exe do lola? Używałem bardzo dawno, więc nie pamiętam jak to jest z tą ścieżką.

Opublikowano

@UP

Próbowałem ją zmienić z:

na:

C:\Riot Games\League of Legends\lol.launcher.exe

Ale się nie da, po prostu po kliknięciu OK automatycznie ustawia się ta 1.

Wie ktoś jak to naprawić? Bardzo proszę o pomoc ;p.

@EDIT

Nagrałem właśnie jeden mecz, ale mam mały problem z jego odtworzeniem. Mianowicie klikam "Odtwórz powtórkę", wyświetla się wczytywanie (to przed każdą grą), następnie po około 10 sekundach się wyłącza. WTF? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...