Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiety kart i bot

Zyrafa2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy w tych pakietach kart za zwyklą kasę często dropią te modyfikacje z gwiazdkami i te auta za realna kase? i jesszcze jedno jaki najlepszy bot do zbierania kasy, kupywania pakietów i otwierania tych złotych kart :D?

Opublikowano

Z pakietu kart za 60k IGC można wylosować 2-3 gwiazdkowe umiejętności do wozu, ale trzeba mieć trochę szczęścia, na pewno łatwiej wylosować jakieś dobre umiejętności z kart za 60k niż dobre części z pakietu za 100k.

Co do wozów to wygranie jakiegoś z tych kart jest niemal niemożliwe, nie warto próbować.

Opublikowano

Z pakietu kart za 60k IGC można wylosować 2-3 gwiazdkowe umiejętności do wozu, ale trzeba mieć trochę szczęścia, na pewno łatwiej wylosować jakieś dobre umiejętności z kart za 60k niż dobre części z pakietu za 100k.

Co do wozów to wygranie jakiegoś z tych kart jest niemal niemożliwe, nie warto próbować.

A co do bota mógłbyś polecić?:)

Opublikowano

Powiem tak ostatnio zacząłem się bawić tymi kartami lecz dziś miałem totalnego pecha wydałem około 4 000 000 i wylosowało mi tylko 3 karty **** a reszta to tylko * lub ** kilka dosłownie ale nie mówię żeby ich nie kupować bo dla osiągnięcia i jeśli nie ma co się zrobić z kasą to świetna sprawa tylko dziś mam pecha.

Opublikowano

Powiem tak ostatnio zacząłem się bawić tymi kartami lecz dziś miałem totalnego pecha wydałem około 4 000 000 i wylosowało mi tylko 3 karty **** a reszta to tylko * lub ** kilka dosłownie ale nie mówię żeby ich nie kupować bo dla osiągnięcia i jeśli nie ma co się zrobić z kasą to świetna sprawa tylko dziś mam pecha.

robiłeś sam czy jakiegos bota miałeś?

Opublikowano

Sam kupuję karty bo lubię wiedzieć co dostaje dokładnie :) I ten bot polecany przez TheVolume działa więc jak chcesz go używaj.

Opublikowano

W pakiecie za 60,000 IGC w sumie jak masz sporo IGC to możesz kupić bo czasami się trafiają um 4* , lecz najczęściej to 2-3 * , a pakiet za 100,000 IGC nie opłaca się gdzieś na ok. 10 pakietów 100,000 * 10 = 1,000,000 wydasz tytle kasy a i tak jak Ci się trafi jakieś doładowanie czy opony czy coś tak takiego ale to i tak przy szczęściu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...