Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 22k funds

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do dyspozycji 22k funds na 3 postacie:

Mechanik :MP5, pakiet harkel, pellets,MP7 i UZi oraz Aks

Zwiadowca: Pakiet z SKS (nie pamiętam nazwy) M95 i pakiet celnego

Szturmowiec:Pakiet z M4, Abakan, M16, STG77, Scar-l, AEK

Na co mam wydać tą kasę na tych 3 postaciach? Jakieś pakiety? + mogę zrobić kolejną postać medyka :D I na jaką postać lepiej przydzielić 93r?

Dzięki za odpowiedzi i sorry za to ,trochę głupie, pytanie :)

edit: Dodam jeszcze że gram głównie szturmowcem i zwiadowcą, mechanik jakoś zalega bezczynnie.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

93r dla snajpera a co do kasy to nie wiem :D

//Edit

snajper trochę ubogi może mu kup pakiet z l96 ;) ale poczekaj na więcej odp i wtedy wybierzesz.

Opublikowano

Dzięki za rady :D Chciałem kupić ten pakiet z l96 + l85 na szturmowca, ale nie mam pewności do l85. Bo podobno ciężko się tym teraz gra :)

A co do leveli moich postaci:

Szturmowiec ma 13 lvl

Zwiadowca 12 lvl (chyba xD)

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jak nie masz lvl to NIE polecam prebuyować l85, kasa w błoto może spraw sobie m145 do stg? Też mam shoderux na snajperze i ta luneta .. Może warto zainwestować w coś lepszego ;)

Opublikowano

Jak nie masz lvl to NIE polecam prebuyować l85, kasa w błoto może spraw sobie m145 do stg? Też mam shoderux na snajperze i ta luneta .. Może warto zainwestować w coś lepszego ;)

co do m145 to tak :D

a właśnie mistrzu ak 47 i stg jakie do tych broni dodatki ? :D

Opublikowano

@up kto jest mistrzem tych broni ? Ja swoim skromnym zdaniem do stg polecam predator/precka vipery taktyczn/nemesiz (ja wolę taktyczną) i celownik m145/reddot a do ak używam predator vipery i taktyczna ale co do tego nie jestem pewien :)

Opublikowano

To kupie kałacha i będzie zabawa :D Mam wrażenie, że jakoś lepiej mi się gra broniami z większym odrzutem. Bo jak wiadomo: Większy odrzut=2 razy lepsze obrażenia.

edit: A JNG warto kupić? Bo m98 to za duży wydatek :D

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Sam już nie wiem... Z jednej strony kusi mnie to JNG, a z drugiej strony boję się wydać fundsy w ciemno, ale sądząc po opiniach dobrych zwiadowców, JNG to snajperka niemalże idealna. Podobno też szybsza od L96 Chyba kupie ją, jak szaleć to szaleć

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ja od siebie mogę polecić JNG sam gram teraz tylko że brałem po odblokowaniu lvl i bardzo fajnie się gra, nie trudna do ogarnięcia (precyzyjna, viper, stabilizująca,) ;)

Opublikowano

Na szturmowcu nie masz nemesis, będzie trudno bez niej.

Ak nie pokampisz z racji odrzutu i niskich obrażeń. Jak chcesz broń cqc to do ak włóż zasiegowa, wwz i nemesis. I oczywiście bez celownika.

Opublikowano

@up gówno prawda, ją nie mam nemesiz i świetnie sobie radzę taktyczna do ak lepsza bo nie zabiera obrażeń a ak rzeczywiście nie nadaje się do kampy jedyne mapy na których możesz z nim zabłysnąć ro sharqi, basra, maynmar

Opublikowano

93r na snajpera :)

22k funds?

Ja bym kupil:

Szturmowiec:

-Narazie nic bo jakby nie patrzec te bronie dadza rade wiec nie ma potrzeby kupna :) Masz tez dobrego Rex'a lecz jak chcesz mozesz kupic pakiet z XM8 i Mp443Elite (ok.7000f)

Snajper:

-Jtriger (ok.10000f) Obowiazkowo dobre dodatki,dobra snajpa,strzelba na dubble slot lub do zabawy na sharqi lub innych xD

-Pakiet sokole oko (ok.5000f) Masz tam precke niezbedna do grania snajperem na dalsze odleglosci oraz i te blizsze.

Mechanik:

-Na mechu masz juz wszystko juz dobre nie widze sensu dalszej inwestycji w ta postac :)

(Opcjonalnie mozesz stworzyc :) )Medyk:

-Pakiet Spolecznosci(9999f) masz tam idealne dodatki na medyka i Pechenga ktory zalatwi ci wyzywanie o Pre-Buy ,a tak na serio bedziesz mial dobra bro do konca gry ;)

Mysle ze skorzystasz z tego co napisalem :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Jednak odradzam medyka :D Nie warto pakować w to kasy, bo lipa się tym gra (ja popełniłem ten błąd, ale forum jest od tego, aby móc uczyć się na błędach innych :D)

A kupno pakietu z xm8 na szturma.. jedyna przydatna rzecz w tym pakiecie to pistolet :D kolba już praktycznie nie ma zastosowania :D (przynajmniej u mnie :D)

@down pechengiem nie grałem, m60 średnio mi się gra ale m27 to zaje***** broń :D Tigerxy troszkę przesadza ale cóż :D

Opublikowano

Medyk wymiata, latam z pechengiem, m60 lub m27. Wg mnie są to najlepsze rkm'y. Zaraz wparuje Tigerxy i powie że to najgorsze shity, w każdym razie mi gra się nimi idealnie.

Opublikowano

Na medyku można fajnie grać i się pobawić ;) Nie potrzebujesz skrzykawek i bandaży ;) Zestaw z m27 jest bardzo dobry, dopierając odpowiednie ammo mamy 80-90 naboi. Dla mnie i kumpla co nim gra to ulepszone m4 ;) I z ponad 200 metrów szło by kogoś ściągnąć gdyby się udało m145 wylosować :) Hmm pakiet z xm8 na szturmie dobry :) I pistolet jak i xm8 pozwala na grę na poziomie.

Opublikowano

@up tak ale xm8 nie dorównuje m4 :D a pistolet to se można kupić po wbiciu lvl, ja mam 22 i cały czas latam z rexem :D Gdyby przybliżenie do oka na medyku było szybsze, to bym grał tylko nim :D Hej czy rpk ma takie szybkie przyłożenie do oka jak na pte? (wtedy co była testowana basra rush)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...