Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Menadzer urządzeń brak sterownika od procka co zrobić ?

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać na scrn w menafdzerze bakruje mi sterownika od procka pytanie co zoribć jak samo nie chcę sie zakutualizaowac jak naprawić ten program ktoś wię thx za pomoc

post-993006-0-02341400-1388869141_thumb.jpg

Opublikowano

To nie procesor, tylko jakieś urządzenie, które podpiąłeś do komputera, kliknij PPM na ten koprocesor > właściwości > szczegóły > identyfikator urządzenia i skopiuj i wklej tu to, co się wyświetli na dole (pierwsza linijka).

Podaj również wersję systemu jaki masz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

brak zainstalowanych jakiś sterowników , wygląda że do płyty głównej albo inny soft producenta płyty

windows update powinien wystarczyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To nie procesor, tylko jakieś urządzenie, które podpiąłeś do komputera, kliknij PPM na ten koprocesor > właściwości > szczegóły > identyfikator urządzenia i skopiuj i wklej tu to, co się wyświetli na dole (pierwsza linijka).

Podaj również wersję systemu jaki masz.

PCI\VEN_10DE&DEV_0AA3&SUBSYS_1FA71043&REV_B1

System 32 bitowy i nie mam żadnych aktualizacji

Opublikowano

Laptop ASUSa? support.asus.com Podaj typy urządzenia i system a powinno Ci wyszukać do niego sterowniki. Z tego co się zorientowałem na forum asusa chodzi o sterownik do Kontrolera Magistrali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...