Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to się da złożyć

smok9381

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez procesora to raczej to nie zadziała, więc tym bardziej w nic nie zagrasz.

Według mnie zestaw jest tak sobie złożony. Bo po co dodatkowa karta sieciowa lan, skoro na płycie głównej już jest ? Zamiast dodatkowego wentylator lepiej dołożyć do lepszej obudowy. Nie wiem po co 16 GB pamięci ram, ale skoro już jest to i tak słabo wybrana. Karta dźwiękowa się nie przyda jeśli nie masz żadnych lepszych słuchawek czy głośników. Zasilacz też taki sobie, byle najtańszy. Najlepiej to podaj budżet.

Opublikowano

sry, zapomniałem dodać. A złożyli byście mi kompa z tą grafą i ram 16 gb

Opublikowano

Czy to się da złożyć żeby na tym grać? Jak coś pisać co pozmieniać no i żeby mniej więcej było to samo. Nie zmieniać jak coś grafiki i ramu.

http://www.morele.net/inventory/info/A83X7N/

Nie dałeś procesora.

Moja propozycja:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=78629&s=79557&s=73528&s=77781&s=77576&s=23804&s=27972&s=50390&s=67056&s=15240

Lepsza karta graficzna. Po co Ci 16GB RAM?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A uciągnie bf4, ac4 lub inną nową wymagająca gre na frapsie lub action

Battlefield 4 na wysokich w FHD. Polecam Action. Z nagrywaniem to może na średnich.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

a np minecrafta uciągnie i co to ten Techplanet Montaż zestawu komputerowego PC za 1 zł

Opublikowano

a np minecrafta uciągnie i co to ten Techplanet Montaż zestawu komputerowego PC za 1 zł

Minecrafta spokojnie. Dzięki temu montażowi będziesz miał złożenie komputera. Jak nie chcesz to możesz wyrzucić.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...