Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przypakować?

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jakie treningi mogę robić, aby wyrobić sobie mięśnie? Wolałbym domowe sposoby, nie mam żadnych sprzętów do ćwiczeń. Mam 15 lat, średni wzrost, 50kg, codziennie jeżdżę na rowerze.

Opublikowano

Najlepiej pomóż komuś w pracy na polu albo na budowie.

Może przypakujesz i jeszcze zrobisz coś pożytecznego.

Odpada, choć w domu jak jest robota to wykonuję swoje obowiązki. ^^

Rozpisze mi ktoś konkretne treningi?

Opublikowano

Teraz zrobiłem 20 pompek do ziemi, 20 przysiadów i 20 brzuszków, dobrze jak na początek? Muszę przyznać że się spociłem ;)

Opublikowano

poczytaj na temat diet do ćwiczeń bez tego nie musisz się ruszać :)

Domowe sposoby , od tego są parki oraz dom :) Wpisz na youtube BarBrothers i szukaj filmików związanych z robieniem pompek i wszelakich ćwiczeń w zaciszu domowym .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Teraz zrobiłem 20 pompek do ziemi, 20 przysiadów i 20 brzuszków, dobrze jak na początek? Muszę przyznać że się spociłem ;)

Takie ćwiczenia chyba najlepsze. Zwiększając ilość ćwiczeń co jakiś czas może osiągniesz sukces.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A jakbym jakieś ciężarki chciał kupować, to ile KG tak na start wziąć?

Opublikowano

A jakbym jakieś ciężarki chciał kupować, to ile KG tak na start wziąć?

2 małe hantelki, + drążęk , hamuje 10 kg takie rozkręcane

Opublikowano

2 małe hantelki, + drążęk , hamuje 10 kg takie rozkręcane

Hantelki 10kg, nie za dużo jak na start?

Opublikowano

Hantelki 10kg, nie za dużo jak na start?

Jak kupisz takie na rozkręcanie czyli takie które będziesz mógł zmniejszyć ciężary na mniejsze za 15 min dam edita i wstawię zdjęcie takie jakie ja mam hantelki(obserwuj)

EDIT

Ja mam takie, akurat jest założone 5kg + są śruby do zakręcania możesz jeszcze dobrać 2 takie kółka ciężarki ( z jednej strony tylko 3 się zmieści)

1388871359-U931267.jpg

Na początek treningu bo robisz i ćwiczysz w domu polecam też zaczynałem od tego a potem na siłowni byłem zaskoczony że tylę podnoszę...

http://www.100pompek.pl/
Opublikowano

Najważniejsza jest dieta, jeśli chcesz rosnąć to powinieneś dziennie jeść 2g białka na jeden kilogram masy ciała czyli 2razy50, 5g węglowodanów na kilogram i 1g tłuszczu. Zarejestruj się na stronie potreningu, tam masz coś takiego jak dziennik posiłków, jeśli nie chcesz mieć jednej diety i przez kilka miesięcy się jej trzymać to po prostu notuj sobie co tam jesz i jedz tyle żeby przebić liczby zapotrzebowania. Co do ćwiczeń to poczytaj sobie o treningu domatora :)

Opublikowano

Te hantle będą dobre na początek?

allegro.pl/11kg-hantle-4x2-5kg-chromowany-gryf-energetic-body-i3852417982.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...