Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] MISJA NA KASE

ConsearPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czekam już dobry miesiać na misje 250 000 kredytow codziennie czekam i czekam bo nie moge kupic IS-3 i czy wie ktoś może kiedy ta misja bedzie bo mnie juz cos bierze.

Opublikowano

Nie w tym miesiącu. Wyczekuj informacji na stronie głównej wota, zazwyczaj są to misje co miesiąc.

Opublikowano

Pojawi się na pewno, ale raczej nie w najbliższym czasie. Teraz jest miesiąc świata WG i w tym próbuj coś zdziałać.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Pojawi się na pewno, ale raczej nie w najbliższym czasie. Teraz jest miesiąc świata WG i w tym próbuj coś zdziałać.

Teraz jest miesiąc świata WG i w tym próbuj coś zdziałać. coo ? jaka miasja swiata Wg ?

Opublikowano

1 tier wtf ???

Ta, bo 1 tierem nie możesz być na - (chyba że strzelasz do swoich). Z 2 złego lepszy będzie amx, który jest okropny. Żadnego zarabiacza teraz nie masz?

Opublikowano

Była misja na 205 tys w tym miechu ale trzeba była zniszczyć 50 niemieckich pojazdów i wycofali ją po 5 dniach i włożyli zniżki na czołgi .

Była zniżka 30% na IS-3 coś ty wtedy robił ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ani AMX ani ISem dużej kasy nie zdobędziesz.

Wg. mnie już prędzej I tierem, niż nimi więcej zdobędziesz.

IS`em na spokojnie będzie wychodził 10 - 20k na plus jak ogarnie czołg.

I t zarobi maks 2k pewnie, wiec interes marny (nie wiem nie gram na tych tierach).

Ewentualnie odkup KW-1 i tym zarabiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...