Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Server Hamachi Na VirtualBoxie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam niby dzialaja te pliki na hamaczi jak to sa pliki do dedyków tak mi sam Sui napisal ? lol na tym nieda sie postawic serwera na hamachi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie napisalem, ze sie nie da... Tylko, niektorym dziala server na hamachi, a niektorym nie, i to jest wina przedpotopowego komputera (moim zdaniem)

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A wie ktoś może czego po włączeniu z VirtualBox'a servera nie mogę się zalogować tylko wyskakuje takie coś i w kółko się powtarza :D

jog_0.jpg

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Przy wlaczaniu zamiast naciskac 1 nacisnij 4 (single user mode) i potem powinien ci wyskoczyc blad z /bin/sh, naciskasz enter, wpisujesz fsck -y czekasz az sie skonczy, jak bedziesz mial tylko takie (#) cos to wpisujesz exit, potem reboot i przy wlaczaniu naciskasz juz 1.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

da ktoś link to tych plikow ?? ;> bo ja mam stare pliki serverowe ;/ i KTO POMOZE W STAWIANIU SERVA PW DOSTANIE GM'a

Opublikowano
Przy wlaczaniu zamiast naciskac 1 nacisnij 4 (single user mode) i potem powinien ci wyskoczyc blad z /bin/sh, naciskasz enter, wpisujesz fsck -y czekasz az sie skonczy, jak bedziesz mial tylko takie (#) cos to wpisujesz exit, potem reboot i przy wlaczaniu naciskasz juz 1.

Zrobiłem tak i klikam już jakiś czas ten Y i Enter :/

Jak pisze:

UNKOWN FILE TYPE I= 3000

to u mnie już doszło do 5000

i dalej muszę klikać :/

nie da się tego jakoś obejść ??

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Dzięki :P myślałem że to -y to znaczy że potem cały czas klikać Y i enter :D

Ale i tak nie działa :/ wszedłem w 4 zrobiło się co miało się zrobić wchodzę w 1 a tu dalej ten sam błąd i ile razy bym nie wchodził w 4 to tyle razy wywala bin sh i trzeba fsck -y :/

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie VirtualBox :

Wyskoczylo mi taki pytanie (cos takiego xdd ) przy instalowaniu VirtualBox

Ze dalsza instalacja moze zaklocic zdestabilizowac poprawne dzialanie systemu.blablabla ...Firma Microsoft zaleca zatrzymanie teraz tej instalacji ...

Pytania:

1# Wy tez tak mielisice ?

2# Instalowac dalej ?

Prosze o odp ...

Pomoc 5 i +

Opublikowano

Serwer zrobiony wszystko ok

Ale mam jeden problem

Po wrzuceniu sobie gm i statow i edytowanie questow ( czyli ile sek. czekanych do wylogowania , wstawanie po dedzie ) ukazal mi sie taki blad ; O

blad2.png

Pomoc 5 i +

Opublikowano

A Ja mam taki problem -Loguje sie na konto wybieram postac i po sekundzie wylogowuje z konta jakby .probowalem na spolszczeniu i chinolu ,portmap mam na 100% dobry

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jak wejść do FileZilli?? Pojawia mi się błąd cały czas.

だから今。私は破壊を完了します。目的は1つです。すべての思考、それに集中した。彼のために受け入れの欠如。時間を超えています... 私は気にしないの評判

Opublikowano

Ja mam problem ze wchodze w VirtualBox>ustawienia>siec>i nazwy sieci pisze nie wybrano i aby to jest a powinno byc hamachi..

Robie reklamy serwerow pisac na gg ; 18353757

50 postów [V]

100 postów [V]

150 postów [V]

200 postów [V]

250 postów [X]

300 postów [X]

350 postów [X]

400 postów [X]

450 postów [X]

500 postów [X]

Prosze Zdejmijcie Mi 10% ;/

Opublikowano
Dzięki :P myślałem że to -y to znaczy że potem cały czas klikać Y i enter :D

Ale i tak nie działa :/ wszedłem w 4 zrobiło się co miało się zrobić wchodzę w 1 a tu dalej ten sam błąd i ile razy bym nie wchodził w 4 to tyle razy wywala bin sh i trzeba fsck -y :/

Czekam dalej na odpowiedź :/

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Czekam dalej na odpowiedź :/

Gdy ja miałem ten blad to wciskalem y i enter przy pytaniach typu "salvage?" itp. Jak sie pojawil komunikat "check pathnames" to dawalem restart i gitara.

Teraz czas zeby ktos odpowiedzial na moje pytanie: jakie jest haslo domyslne do gry? 12345 jak u raina nie dziala...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...