Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Pomysłodawcą serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . mam bardzo dużo pomysłów na super serwery , jakich jeszcze nie spotkałem ( Polskich ) wszelkie pytania proszę na pw lub w komentarzu

Wynagrodzenie:

Tylko GM i nic więcej , nie chce % z is dlatego iż te serwery co teraz istnieją są beznadziejne i przydało by się trochę nowsze i starsze

Opublikowano

pomysły to jest nic.., trudniej z osobami które potrafią to ładnie, dobrze wykonać :)

Opublikowano

Musisz stworzyc napoczatek strone to tam bd tetnic zyciem a potem ogarnij administracje i stworz

tylko nie potrafię tworzyć serwera próbowałem jakiś poradnik i tak na nic , jeśli macie jakiś PRO poradnik dajcie :)

Opublikowano

A na co komu pomysły? Każdy uważa sam co zrobi. A Ty tylko go podchwytujesz przez co się koleś może zestresować, że tego nie potrafi.

Opublikowano

Zgodzę się z osobą powyżej,myślisz że nikt nie wymyśli czegoś konkretnego?

Lecisz tylko na rangę,to żaden wyczyn podsunąć komuś pomysł na serwer,każdy sobie z tym poradzi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...