Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pytanie] Windows 7 64Bit Home Premium

JesteTuZia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jak zauważyłem większość z was ma Win 7 x64 HP

ja miałem win 8 x64 HP lecz sterowniki do karty sieciowej nie byly aktualizowane do win8 wiec musialem ''zejść niżej''

i takowoż przez kolejny tydzień nie miałem internetu wkoncu po tygodniu , poszedłem do brata ciotecznego i on wreczyl mi takowy system win7 x86 HP

Wszystko GIT!

tylko jeden mały PROBLEM

takowy ten system jest okey tylko to co w nim sie mi nie podoba to 32 bity :x

niestety! chciałbym jakoś ''zaktualizować'' ten system do 64 ponieważ

tak wiem głupi powód ale minecraft mi sie nie podoba na 32 xD i jakos tak ''słabiej'' się czuje w grach na 32-uch bitach :c

więc czy jest możliwość samej aktualizacji do 64 bitów czy musze system caly instalowac na nowo sciagac itp :/

wiem nie popieracie piractwa ale czy dało rade by jakos ''legalnie'' z neta Win 7 x64 HP?

Opublikowano

Aktualizacja pirata do 64 bit, niezły jesteś.

Po pierwsze forum nie wspiera piractwa, a po drugie nie ma takiego czegoś jak aktualizacja do 64 bit.

Albo wgrasz 32, albo 64 i tyle, nie masz wersji 64, to jej nie wgrasz, już nie lepiej kupić zwykłej sieciówki za 40zł i siedzieć na Win8?

PS ogarnij ten tekst...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Aktualizacja pirata do 64 bit, niezły jesteś.

Po pierwsze forum nie wspiera piractwa, a po drugie nie ma takiego czegoś jak aktualizacja do 64 bit.

Albo wgrasz 32, albo 64 i tyle, nie masz wersji 64, to jej nie wgrasz, już nie lepiej kupić zwykłej sieciówki za 40zł i siedzieć na Win8?

PS ogarnij ten tekst...

hmm zwykła sieciówka to mialem za 100 zl to do win 8 nie bylo kompatybilnosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...