Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc napisze dyskusje według regulaminu

Dyskusja o Serwerze Invoria.pl

Ja napisze tylko coś od siebie o załozycielu serwera Invoria Array/Quarel/Ask

Był w teamie mojego serwera w 2012r. serwer nie mal co przez niego nie upadł, rozdawał navi kolegą, dał dostęp do bazy swojej dziewczynie która grała pod nickiem Cysia/Nutella/Smerfeta, sprzedawał navi za sms, robił promocje bez mojej zgody gdzie pieniadze szły do niego, dawał ub za sms, sprzedawał navi, robił własne postacie z full eq navi ktorymi był top 1 serwera i wiele więcej, nie zdziwił bym się gdyby nadal robił tak na invorii.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zesrasz się zaraz z tymi serwerami. Nawet jeśli robiłby to na invorii (z internetem na korbkę xD ~wiesz o co chodzi Array) to ten serwer jest 100% lepszy od Twojego pseudometin gówna.

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

Kur** człowieku dużo razy jeszcze napiszesz o jednym i tym samym?

Twoja wina, mogłeś sobie przypilnować serwer, a nie mieć wyjebki. Teraz nie miałbyś pretensji do całego świata, że jaki to on zły itp.

Jak już wcześniej pisałem, wyłącz komputer, udaj się w stronę okna (otwórz je) i hop ;)

Jak nie pomoże to:

http://www.psychologdodomu.pl

Słyszałem, że skuteczne. Peace !

footer_logo.png

Opublikowano

Niedługo postaram się przedstawić dowody oraz wypowiedzą się osoby które go znały.

Ja się mogę wypowiedzieć, znam go dobrze:

Zrobił na prawdę 2 zajefajne serwery, utrzymywał Twoje gówno przez pewien czas, aż go szlag trafił.

A ty, tym co robiłeś na domenach, które już nie działają (uff) bo dzieci wysyłały Ci sms, to nie jesteś o wiele lepszy.

Opublikowano

72908511804991225510.jpg

Mogłeś Bardziej zabezpieczyć serwer, a nie dawać nieznanym sobie Ludziom dostęp do bazy ;)

Ps. Ty nawet nie próbuj porównywać Invorii to czegoś co Ty miałeś.

I skoro do dyskusja o Invorii to po jakiego ch*ja wspominasz o ludziach.

Zaraz dostaniesz info od Moda '' Tutaj dyskutujemy o Serwerach, a nie osobach'' i temat poleci do kosza :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam piszę na prośbę domkissa, z tej strony osoba która była w team serwera w którym był też Quarel - nazwy nie podam by nie reklamować.

Quarel był GM na tym serwerze pod nickiem Messi05/Messi - sam nie wiem skąd miał dostęp do bazy, gdy składał podanie napisał że ma 17 lat (był to kwiecień 2012r.) potem okazało się ze osoba naprawde ma 15 lat.

Zanim Quarel miał dostęp do bazy na serwerze nie było wgl navi, w pierwsze tygodnie gdy go miał również. Potem jego dziewczyna zaczeła grać na s2 tego serwera pod nickiem Smerfeta/Cysia/Nutella wtedy ta postać waliła po 500kk z skilli a okazalo się ze na tej postaci jest wbudowane 10k inteligencji.

Potem pojawiały się różne postacie na serwerze typu Selansi, Rukar i wiele innych - wszystkie nalezały do Quarela.

Potem postacie miały "niby" legalne eq ale tylko pozornie, na serwerze była pewna potka dają 100 odp. na umiejetosci oraz 540 na ludzi z zabawnym opisem "Stworzona dla użytku postaci Messi05, Cysia autor nie odpowiada za problemy wynile z użycia"

Potem Quarel zaczął kasować postacie, eq swoich wrogów, robić promocje sm itd. Na koniec rozdal navi kazdemu i wtedy serwer praktycznie upadł

Potem otworzył serwer NarniaMt2 z pieniedzy zarobionych na sprzedazy navi na tym serwerze, nie zdziwil bym sie gdyby invoria tez była postawiona z pieniedzy z przekretów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam piszę na prośbę domkissa, z tej strony osoba która była w team serwera w którym był też Quarel - nazwy nie podam by nie reklamować. Quarel był GM na tym serwerze pod nickiem Messi05/Messi - sam nie wiem skąd miał dostęp do bazy, gdy składał podanie napisał że ma 17 lat (był to kwiecień 2012r.) potem okazało się ze osoba naprawde ma 15 lat. Zanim Quarel miał dostęp do bazy na serwerze nie było wgl navi, w pierwsze tygodnie gdy go miał również. Potem jego dziewczyna zaczeła grać na s2 tego serwera pod nickiem Smerfeta/Cysia/Nutella wtedy ta postać waliła po 500kk z skilli a okazalo się ze na tej postaci jest wbudowane 10k inteligencji. Potem pojawiały się różne postacie na serwerze typu Selansi, Rukar i wiele innych - wszystkie nalezały do Quarela. Potem postacie miały "niby" legalne eq ale tylko pozornie, na serwerze była pewna potka dają 100 odp. na umiejetosci oraz 540 na ludzi z zabawnym opisem "Stworzona dla użytku postaci Messi05, Cysia autor nie odpowiada za problemy wynile z użycia" Potem Quarel zaczął kasować postacie, eq swoich wrogów, robić promocje sm itd. Na koniec rozdal navi kazdemu i wtedy serwer praktycznie upadł Potem otworzył serwer NarniaMt2 z pieniedzy zarobionych na sprzedazy navi na tym serwerze, nie zdziwil bym sie gdyby invoria tez była postawiona z pieniedzy z przekretów. Pozdrawiam.

Narnia była Nirayi. Ile można to powtarzać. Jak nie sprawdziliście jego wieku to pozdro 600.

DYSKUTUJEMY O SERWERZE NIE O OSOBACH. :)

Opublikowano

A ja z czystym sumieniem mogę serwer polecić, dlaczego?

1000 ludzi dziennie Online.

Exp/Drop/Yangi - wszystko dopasowane wyśmienicie.

Ulepszanie - ani trudne, ani łatwe.

Rajdy, Dungeony itd są.

Ładne bronie/zbroje - ogólnie eq dobrze dobrane.

BS legalny jest? jest.

Można szybciutko zarobić na WSZYSTKIM.

Czekać jeszcze na kolejne aktualizacje, up-date itd i będzie jeszcze lepiej.

Jak dla mnie najlepszy serwer EASY który powstał w 2013r ;)

POLECAM I ZAPRASZAM!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

To co napisał Assensinem to prawda .

A kogo na stronie www.metin5.pl widnieje gg o_O

Na forum metin5 widniały SS na te czyny Quarela/Messi05 i innych .

Opublikowano

I ten piętnastolatek umiał na serverze więcej od Ciebie ^^ .
A że byłeś pojebany i dawałeś dostęp, każdemu GM,
bo sam gówno potrafiłeś to już nikogo innego wina, tylko Twoja.
Z tego co wiem, to Sam kazałeś dodawać do IS wszystko co popadnie,
bo kasy nie miałeś.
Tak więc, wypierdalaj stąd, bo żałosny jesteś...

Opublikowano

ROZMAWIAMY O SERWERZE! Invorię mogę polecić osobom, które szukają serwera na dłużej, gdzie trzeba troszeczkę posiedzieć. :)

Opublikowano

Jeśli wam się nie podoba na Invorii to nie grajcie, miejcie w dupie serwer a najlepiej to postawcie swój i zobaczymy jacy mądrzy będziecie.
Proszę ChocoLaTTe otwarty? OTWARTY! :)

1377774857-U369478.png

<3

Opublikowano

"nie zdziwił bym się gdyby nadal robił tak na invorii"

Grałem na Invori 2,5 miesiąca i jakoś nie spotkałem się z jakimkolwiek, nawet najdrobniejszym śladem navi, a to dyskusja o Invorii i to jest najważniejsze, więc skończcie tam pie*dolić. Tak samo założyciel tematu. Rozumiem, że doskwiera Ci ból i rozgoryczenie, no ale to twój problem. Według mnie to jeden z najlepszych administratorów, bo nie olewa serwera, naprawia bugi, rozważa propozycje graczy, wprowadza nowości i ma dobry kontakt z graczami.

Serwer polecam jak najbardziej.

UnStoppable :)

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

"nie zdziwił bym się gdyby nadal robił tak na invorii"

Grałem na Invori 2,5 miesiąca i jakoś nie spotkałem się z jakimkolwiek, nawet najdrobniejszym śladem navi, a to dyskusja o Invorii i to jest najważniejsze, więc skończcie tam pie*dolić. Tak samo założyciel tematu. Rozumiem, że doskwiera Ci ból i rozgoryczenie, no ale to twój problem. Według mnie to jeden z najlepszych administratorów, bo nie olewa serwera, naprawia bugi, rozważa propozycje graczy, wprowadza nowości i ma dobry kontakt z graczami.

Serwer polecam jak najbardziej.

UnStoppable :)

tak więc napisze coś

od znajomego wiem ze osoba "Cysia/Nutella" wymieniona w tym temacie dostała się do team invorii bez rekrutacji pod nickiem Centka nie wiem czy dalej w nim jest ale takie informacje posiadam.

Dodatkowo współpracuje z jednym serwerem gdzie włascicielem jest osoba która zna dobrze GM z invorii Roventiuss, został wyrzucony z tamtego serwera osoby z ktora współpracuje za olewanie graczy, klotnie i faworyzacje wiec możliwe ze tu też tak jest.

Opublikowano

tak więc napisze coś

od znajomego wiem ze osoba "Cysia/Nutella" wymieniona w tym temacie dostała się do team invorii bez rekrutacji pod nickiem Centka nie wiem czy dalej w nim jest ale takie informacje posiadam.

Dodatkowo współpracuje z jednym serwerem gdzie włascicielem jest osoba która zna dobrze GM z invorii Roventiuss, został wyrzucony z tamtego serwera osoby z ktora współpracuje za olewanie graczy, klotnie i faworyzacje wiec możliwe ze tu też tak jest.

Coś słabego informatora masz, bo ja nadal jestem w team xD ...

Oh my fucking god ...

Jak można być tak tępym .. ;x

Opublikowano

Nawet jeśli dostałaby się bez rekrutacji do TEAM Array nie wziąłby jej bez powodu. Spieprzaj na drzewo robić Gówno5.

Opublikowano

Co do Invori to serwer powinien być jako top 1 z easy :) na serwerze grałem z kumplami chyba z 2 miesiące. Nie mam żadnego złego słowa na ten serwer. Administracja się stara zawsze jak coś było nie tak dawali sm. Oj gra na tym serwerze to po prostu było siódme niebo pamiętam wpady na bossy do Riao i te wojny gildii. Serwer się rozkręca i myślę że jeszcze dużo graczy na nim będzie grało .Bardzo polecam na nim zagrać naprawdę warto pozdrawiam graczy którzy mnie może pamiętają, gildię xFURIAx jeśli jeszcze istnieje :) i oczywiście wszystkich graczy co grają na tym zajebi**** serwerze !

SerdeczneJP

ddz8gi.png

Opublikowano

Wszystkie dzisiejsze privy to gówna nastawione na hajs, zamknięcie po tygodniu i ponowne otwarcie pod innym szyldem. Jebać was polaki biedne.

Opublikowano

Serwer mial niedawno troche problemow, ale wygrzebali sie z tego i naprawde sie rozkrecaja. Dzisiaj widzialem ponad 1100+ online i licznik nie wydaje sie byc podkrecany.

Jeden minus - mental i dagger sa zbyt mocni na serwerze :D, ale i tak polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...