Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Chinole Są Tacy Dobzi?

ZaBuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello :P Chciałbym wam dzisiaj zdradzić tajemnice chinoli ;p (nie wiem czy tak ale z jednym na QQ gadałem i mi tak powiedział :P) No więc tak :D

1 : Oni zawsze grają 1 postacią (naprzykład : Wojem) przez to wiedzą już jakie bony zastosować jakie kupić sobie eq.

2 : Graja powyżej 4lat ;d

3 : Mają też dobre eq . Ale z kąd ! ? No więc pewen użytkownik zrobił tuta do czego służą te takie posągi ( czerwone portale ) przeteleportywują cię to tej samej mapy

hmm. To jest tak jak by V2 tej mapy . czyli przez to zrespione są bossy . Przez bossa szkata . No i gicior drop :)

Więc ja myślę że przez to są takie k0Xy ;P

Pozdro liczę na 5 ;)

girl.png

Techno4Ever.Net ;)

Opublikowano

Możliwe...

Ale ja sądzę, że ich siła polega na IS...

Są z chin i mogą sobie swobodnie kupować rzeczy z IS... <6,7 bon i te rzeczy>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak bym mógł się wtrącić to ja uważam tak :

1. Chinole mają wszystko z IS

2. Chinole nie umieją grać

3. Niby mają wszystko i są pro ale jak polak ma podobne eq to go zjedzie bez problemu

4. Polacy to najlepsi gracze w Metin'a 2

Opublikowano
4. Polacy to najlepsi gracze w Metin'a 2

Z tym się niestety nie zgodzę.

Polscy gracze Metina to zazwyczaj ''dzieci'' mające po 11-13 lat, nie umiejące się zachować i okazać trochę kultury..

Bolesna prawda ;<

1377531174-U173186.png

Opublikowano
Z tym się niestety nie zgodzę.

Polscy gracze Metina to zazwyczaj ''dzieci'' mające po 11-13 lat, nie umiejące się zachować i okazać trochę kultury..

Bolesna prawda ;<

Może jemu chodziło o te mniejszość która ma więcej jak 15 lat u potrafi sie zachować>

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

@Merkon,sebuthc on nie mowi o tym ze jest duzo dzieci tylko o tym ze najlepiej Polscy gracze umia grac wiec niewiem co ma umiejetnosc rgania z wyrazaniem sie..

mam 13 lat i sie umiem zachowac jakos..

SDlongju - Woj 120 < Off

SDlongju - Sura 74 T T < Off

MMyt2 - Wojownik 88 < Off

LINK << Moja Dziewczyna Nago[/size]

DAJ - nic cie to nie kosztuje

Opublikowano

Ja widzialem item jednego z chinoli na csyt2. Mial 12 bonow w itemie -,-. Powiedzial ze GM do niego podniegl dal mu 80 lvl i 1kkk forsy i ten item...

Sharimi.png

Opublikowano

Lol 12 Bonów ? Przeciez Max Jest 7 nie Wiem Jak On To zrobil :)

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Sharimi

Nie wciskaj nikomu kitu jak z nim gadales do metina nie skopiuje tekstu chyba ze po angielsku sie dogada ale zadko sa takie przypadki raz spotkalem sie z chinczykiem na 23hx to naprawede umial Enga a reszta piszesz do niego po angielsku a on ci i dont understand.

Opublikowano

wiecie , polacy to same neosy ^^

a chinole, poprostu sa pro graja 24/7 no i IS maja tanio smocze , bo jakies chinskie monety maja ;d

taka waluta xddd, ja raz gralem na Longju2. to byly chinole, kurna pro jeden sura bm 5 skili P bez hwanga dedal

dwoch innych chinoli jeden sura bm tez 5 skili P hwang miecz barona, i ninje 5 skili P z hwangiem

a to wszyscy byli chinole to widzicie .. to jest pr0 gam3r ;d

Opublikowano

@Merkon

Czytając twój post zrozumiałem ze 6,7 bon mozna kupic w IS, wiec źle myślisz łatwo zrobic 6 i 7 bon : )

@Topic

A co do chinoli nie ukrywajmy wiecej od nas siedza przed komputerami pakuja w ta gre mnóstwo kasy

Opublikowano

Prawda jest taka ze chinczyki graja 2 razy wiecej od nas i oni maja full wersje wlasnego metka wiec duzo info moga wyniesc a my co z PL'a wyniesiemy ile ataku ma zatruty +9 albo żal +9 lub inny itemek?

Opublikowano

Bylo juz sto razy,chinczyk jest lepszy wylacznie jezeli w IS moze kupic kd+5 (80% na dana klase) a nie jak te od handlarzy+6 z 35%... Jezeli takiego czegos nie ma to ZADEN chinczyk nie bedzie lepszy od Polaka ktory potrafi grac.

Przyklad? Niemiecki serwer longju3,co prawda jest IS ale bez kd ktore daja 80%,i kazdy tam moze byc dobry;)

A jezeli gracie na serwerach zdominowanych przez chinczykow z is to pozdrawiam:] Bo co to za przyjemnosc wylewac osme poty,aby pozniej jakis chinol wygral z Toba bo "tata kupil mi sm".

Takie jest moje zdanie.

Cheers,Hekate

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

a wiec tak gralem z chinolami znalem kilku i jedno jest pewne

Chinol ma kd 80% z kad wiem widzialem ich eq

ma all z is poniewazoni tam maja swoje sposoby

chinol zna myki jakich my jeszcze nie znamy poniewaz odkrywaja pierwsi wiedza od znajomych itp

Jada masakrycznie na sh , mh , itp jada na takich ustawieniach ze sam jestem zdziwiony :D

Chinol gdyby gral jak my gramy czyli bez dostapu do is itp wylaczyl sh to nawet te kd 80% nie pomoglo by mu nie raz na Ghwww sie spotkalem ze 3-4 chinoli nie dawalo mi rady sam byle zdziwiony kiedy 90+ nie potrafia 79 lvl zabic ale kiedy wlacza sh to ja tylko widze na inimapie plemke z rogu i musze z ziemi wstawac kiedy gdzie kto jak co nie widac :D

Opublikowano

Prawda jest taka ze chinczyki graja 2 razy wiecej od nas i oni maja full wersje wlasnego metka wiec duzo info moga wyniesc a my co z PL'a wyniesiemy ile ataku ma zatruty +9 albo żal +9 lub inny itemek?

Chyba Ci się coś pomyliło wiemy ile żal i zatruty +9 mają, oni mają po chinsku to z kad bys wiedzial co tam maja ? omg!

Opublikowano

Ludzie to tak samo jak bysmy my mieli prywatny serwer na 1000 osob i by gralo 500 polakow i jeszcze jacys inni. Inni by nie kupowali w naszym is bo nie mieli by jak kasy przelac itp by sie nie porozumiewali. a my omglibysmy miec takie reczy ze ho ho. Ale tez nie kazdy chinol ma super eq nie ktorzy biata jakis inny nick aby nie pokazywac ze jest sie za bardzo chinolem i ze np: nie ma kasy na eq :)

To tylko moje zdanie :)

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Chyba Ci się coś pomyliło wiemy ile żal i zatruty +9 mają, oni mają po chinsku to z kad bys wiedzial co tam maja ? omg!

Nie zrozumiales mnie wiem ze wiemy ile ataku ma zatruty i zal to byly przyklady tylko chodzilo mi o to ze u nas to sa najlepsze bronie wiec a u chinoli sa te swiete miecze itp... ogolem wiecej wszystkiego maja... i wieceje wiedza o metku...

Opublikowano

No ale dalej nie wiemy dlaczego przecietny gracz z wira bierze np. 8k a chinol 15k -.-

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Przeciętny polak nie wie co to ABS....

Chinole kupują sobie biżuterie, kd , bronie , zbroje od GM'a , włącza sh i udawaj kozaków :]

Opublikowano

@up nie wydaje mi sie zeby sobie kupowali od gm'a :P

Co do ABS to moze i masz racje hehe

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

wchodzisz w taki jeden i jestes w v2 diliny itp

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...