Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]delete konta czy postaci ?

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak cipsoft zbanuje mnie za bocenie, to dostane delete konta czy postaci ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

a inne konta tez banuja ;d ? (tzn mam 2 konta, na 1 boce na 2 nie, to czy 2 też zbanują ?).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Za bota nie każdy dostaje odrazu delete ja np dwa razy miałem przypadek bana na 30 dni ;] ale zazwyczaj ten ban obejmuje delete konta które bociło a nie że np masz kompa na którym grasz 2 kontami usuną ci tylko te które było reportowane i bocone ;]

xmMfHrm.png
Opublikowano

@up

te same dane ? tzn email, hasło i ip muszę zmienić :P ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

te same dane czyli też twoje imie nazwisko adres zamieszkania koledze zbanowali dwa konta bo miał dwa na ten sam adres a tylko jednym bocił ;] ten cipsoft sobie w kólki robi raz banuje tak a raz tak mi np nie dał bana na drugie konto o tym samym adresie tylko na te jedno na którym bociłem

xmMfHrm.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. A jak criminal record mam czysty i dostane bana za bocenie to jest odrazu delete postaci czy ban na 30 dni, no i jeśli jest delete to czy odrazu usuwają całe konto ?

Pytam bo wróciłem do tej gry po długim czasie i widze wiele rzeczy się zmieniło.

Opublikowano

To już zależy ile zyskałeś dzięki temu "boceniu". Patrzą chyba na czas gry, exp, itp. od ostatniego logowania i ustalają. Takie moje przemyślenia po Ban'ie dla mnie i kolegi. Exp'iliśmy w tych samych miejscach, ale kolega więcej exp'a zebrał. Mu usunęli konto, a ja Ban'ik.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

To już zależy ile zyskałeś dzięki temu "boceniu". Patrzą chyba na czas gry, exp, itp. od ostatniego logowania i ustalają. Takie moje przemyślenia po Ban'ie dla mnie i kolegi. Exp'iliśmy w tych samych miejscach, ale kolega więcej exp'a zebrał. Mu usunęli konto, a ja Ban'ik.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Dostając bana za używanie nielegalnego oprogramowania kasuje konto i nie ważne czy masz czystą kartotekę czy nie. Dostaniesz wystarczającą ilość dobrze napisanych reportów i nawet nie używając bota i tak Cię usuną. Bana dostaniesz za łamanie innych zasad regulaminu.

Opublikowano

PATRZCIE NA DATE ZAŁOŻENIA TEMATU, PROSZĘ MODA O CLS....

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...