Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Ci nie pasuje, to możesz wziąć Zalmana Z3 Plus, ale nie wiem jak jest z kablami w tym zasilaczu + płyta mATX będzie śmiesznie wyglądała w budzie ATX.

436951440626370320491.png

Opublikowano
http://www.morele.net/inventory/info/rHWw7U/

Wyszło 100zł ponad budżet i nie masz 8GB, jakbyś chciał taniej jednak, to można pociąć na grafice, ale to nie ma sensu.

Procesor i5 tak jak chciałeś, RAM tylko 4GB, ale to zawsze można dokupić, karta graficzna spokojnie pociągnie najnowsze gry na wysokich detalach.

Trochę nie rozumiem, dlaczego autor nie bierze tego zestawu.

Nic lepszego w tej cenie raczej nie znajdziesz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Trochę nie rozumiem, dlaczego autor nie bierze tego zestawu.

Nic lepszego w tej cenie raczej nie znajdziesz.

Wezmę lepszą + 4 gb

Chyba jednak weźmie ten zestaw, ale pewien nie jestem :P

Dokupienie RAMu to kwestia kilku miesięcy, aż uzbiera kasę, a grafika to nie jest nwm co, że włożysz do niej 100zł i zrobi upgrade :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Rany Boskie... nawet nie próbuj kupywać gotowców na allegro bo 2 tysie w dupie nie pograsz w nic a za taką cenę dało by się złożyć bardzo fajny komputerek na którym spokojnie zagrasz w najnowsze tytuły na bardzo wysokich albo najwyższych ustawieniach bez żadnej ściny ;) mogę ci złożyć zestawik na morele.pl ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...