Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Emulator] Apocalyptic World (Nowa wersja dawnego GlobalZ)

mag1c`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1br1.jpg

Apocalyptic World to druga wersja dobrze wam znanego emulatora GlobalZ.

Większość administracji, to dawni twórcy pierwszej wersji GlobalZ (najlepszego emulatora PvP, osiągającego granice 350 graczy Online)

Prace nad serwerem trwały ponad dwa miesiące, dlatego jest to jeden z najbardziej dopracowanych, działających emulatorów.

Apocalyptic posiada działającą komunikację głosową w trakcie gry (VoIP), możliwość zmiany wyglądu, nicku, oraz wiele więcej.

Po rozmowie z moderatorem gry, mogę potwierdzić że w ciągu następnych tygodni zostanie kupiony jeden z najlepszych Anti-Cheatów.

Serwer posiada:

• przemyślany market
  • wkrótce zostaną dodane własne mapy, oraz mapy z gry War Inc. (Shipping Yard, etc.)
  • w pełni działające Skill Tree
  • działające samochody
  • świetnie przygotowany loot pod grę PvP
  • premium, oraz specjalne serwery premium
  • zmiana nicku
  • zmiana wyglądu

Zostanie także dodana możliwość dotacji oraz kupna Premium, która przewiduje dodatki takie jak:

• dłuższy, szybszy sprint
  • szybsza regeneracja sprintu
  • własny tag w grze
  • własny kolor w grze
  • większy plecak (waga)
  • dłuższe wstrzymanie oddechu dla snajperów
  • serwery "premium"
  • mniejsze obrażenia od graczy i zombie

Linki i dodatkowe informacje:

Zdjęcia:

RikdHi2.jpg

tcz9G5k.jpg
T6CnhvZ.jpg
QxxMDoH.jpg
HII6sAw.jpg

rgWGELL.png

Coś od siebie:

Loot dobrze dopracowany. Jedna wycieczka po Clearview i jestem bogatszy o Blasera i Mausera. Jak na 2 dni gry, nie zauważyłem żadnego buga. Nie spotkałem ani jednego cheatera, strasznie miła administracja, pomogą we wszystkim. Ogólnie emulator potrzebuje rozgłosu i rozkręcenia. Zapowiada się super zabawa. :)

xx

Opublikowano

A jak jest z optymalizacją ? Jeżeli możesz porównaj do innych emulatorów lub do samego Infestation:SS ilość fps'ów jaką posiadasz i na jakim sprzęcie, oraz na jakich ustawieniach.

Opublikowano

Powiem tak, od trzech dni crasha dostałem tylko dwa razy - podczas ładowania na serwer. Optymalizacja moim zdaniem jest super. Na Apocalyptic mam 5-10fps więcej niż na FallenZ, co moim zdaniem jest spoko wynikiem.

xx

Opublikowano

Z tego co wiem, na forum jest wszystko opisane odnośnie tego błędu. Mówili, że są osoby u których to występuje. Ja osobiście nie miałem tego problemu. Znajde i dam edit.

#EDIT

Widzę że kolega z góry mnie uprzedził. =D

http://apocalypticworldmmo.com/index.php?/topic/58-fmodexdll-fix/

#EDIT2

http://speedy.sh/HDe6K/fmod.rar

Proszę bardzo Krychol. Masz tutaj wszystko. B)

#EDIT3 :rolleyes:

Zapraszam do głosowania na forum na temat Global Inventory. :)

http://apocalypticworldmmo.com/index.php?/topic/74-global-inventory/

xx

Opublikowano

Mam pytanie ile ludu gra na tym emulatorze (chodzi mi o to ile luda na 1 serwerze z mapa colorado.).Pobrałem tą paczke z plikami wkleilem tam wszytko ale jeszcze nie mam pliku ts3client_win32.dll.Pobrałem tegp nowego clienta z 2 stycznia moze to przez to ??

Opublikowano

1x UP - Dziś o 15:30-15:40 było 15-20 osób.

|

|

|

V

Ja natomiast mam problem taki :

Pobrałem gre >>> Stworzyłem Postać >>> Weszedłem Na Serwer >>> Po ruszeniu myszką gra sie wyłączyła i wyskoczył error :

"GetFileData () failed. CreatedFileMapping error 1816"

Ktoś natknoł się na ten sam błąd ??, Wiecie jak go rozwiązać by móc pograć :< ?

Opublikowano

Czemu jak to pobrałem to mam tak mało plikow.Cała zawartośc wazyła przeszło 4gb a wiekszosci plikow nie mam .......Moze ktoś tę resztę plików zuploudować na speedyshare oprocz tych plikow WZ co ważą razem 4GB no i oczywiście oprócz launchera

Pobrałem tego starego z 29 grudnia i tak samo nie było tych plikow powklejałem wszytkie i jest napisane ze nie ma jeszcze ts3cleint_win32.dll POmocy !!

Opublikowano

Ściągłem lauchera,zaktualizowało się (4gb ściągneło) i odpalam gre ;)

Robie postać itd.

Daje start,wybieram serwer,ładuje sie... i jeb error

Opublikowano

@up

Ja nie mam połowy tych plików

Ja teraz też mam taki problem z ts3client_win32.dll

EDIT:Dobra wiem jak naprawić problemek

Po pierwsze ja mam tylko dwa pliki

fmod_event.dll

fmodex.dll

i pare mniej ważniejszych rzeczy

Klikacie na APW.exe prawym przyciskiem myszy i dajecie Wyszukaj problemy z zgodnością, później dajecie by uruchomiło program. Powinno nic nie wyskoczyć więc dajecie żeby te ustawienia wam zapisało!

Później klikacie prawym przyciskiem myszy na ApocalypticWorld.exe wyszukaj problemy z zgodnością i żeby uruchomiło program. Powinien jakiś błąd wyskoczyć ale tak czy siak się włączy. Później update i możecie grać

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Serwer całkiem fajny, ciekawie zrobiony market, mało cziterów ;) Jeśli ktoś by chciał zagrać ale jest zielony w tym temacie, zapraszam >>KLIK<<

A jak jest z optymalizacją ? Jeżeli możesz porównaj do innych emulatorów lub do samego Infestation:SS ilość fps'ów jaką posiadasz i na jakim sprzęcie, oraz na jakich ustawieniach.
Tutaj na rozdzielczości 1400x1050 i ustawieniach medium mogę grać spokojnie. Tam była ta sama rozdzielczość ale ustawienia na Low
Opublikowano

Dobra, zmieniłem swoje zdanie co do tego emulatora. Administracja to banda debili. Dostałem bana za to, że zabiłem kolegę deva. Devowie zabijają ludzi na godmodzie, speedhackach. Teleportują się do graczy, teleportują swoich kolegów.

xx

Opublikowano

ok, czyli masowe pvp ale jeśli będzie naprawde sheepeng yard to rzucam szkołe i idę grać w to :D

Na Shipping Yard równie dobrze możesz pograć w WarInc'a

Opublikowano

@up

Zły temat koleżko, ostrzegam

@t

Ja nie polecam, grafika zjebana. Może optymalizacja trochę lepsza ale ciągle się ziemia świeci tak jasno, loot może i nawet dobry a z z ombie tyle kasy więc łatwo sobie nawet sniperke kupić...

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Polecam,niektórzy administratorzy nawet spoko, grałem z klanem i napisalem do admina żeby mnie do miejsca tp i dał jakieś jedzenie i wode np . oatmeale i 360 ml a ten mi dał m107 5 magazynków,militaryruck i bagmre 1 :D

55aR3G.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...