Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Emulator] Apocalyptic World (Nowa wersja dawnego GlobalZ)

mag1c`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

i dla tego nie wejdę na tego emulatorka ;)

btw. Premium "Mniejsze obrażenia od Zombie i GRACZY.. bezsens

@Top

Są lepsze emulatory a tego stanowczo nie polecam.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Serwer jest na razie w fazie testow, wiec nie bierzicie tak poważnie tego ze admin coś komus daje i ze przedmioty w sklepie tak tanio. Gdyby ktoś czytał forum, by wiedzial, ze wszystko jeszcze zostanie zmienione ;) . Osobiscie polecam serwer, mila atmosfera, pvp, brak cheatow jak zauwazylem. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ściągam postaram się ocenić jak najszybciej mogę

zawre treści:

optymalizacji

rozgrywki

pod względem graczy i innych bzdurek

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Nie polecam serwer dno, admini dzieci nie daje więcej niż 15 lat, chodzą sobie na godmode i zabijają idioci, pełno bugów i cziterów. Totalne zero.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

@Up

i dla tego nie wejdę na tego emulatorka ;)

btw. Premium "Mniejsze obrażenia od Zombie i GRACZY.. bezsens

@Top

Są lepsze emulatory a tego stanowczo nie polecam.

Nie polecam serwer dno, admini dzieci nie daje więcej niż 15 lat, chodzą sobie na godmode i zabijają idioci, pełno bugów i cziterów. Totalne zero.

To może jakieś inne polecicie emulatory? Najlepiej takie, w które graliście i nie ma pustki na serwerach :)

Teraz ściągam StargateZ - zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

Bylem chwile na Stargate ale samemu niezbyt mi się chce tam hasać, niby spawn itemów jest dobry, ja tam siedziałem z 30 min, crashe co chwile miałem i odpuściłem.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ej panie moderatorze proszę aby pan zamkną ten temat ponieważ jest podany link do strony oraz fanpaga mój temat z tego powodu został zamknięty więc ten też powinien być!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...