Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy tak sie da?

bombel300

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mozna stworzyc taki czar ?

• Tak
      1
    • Nie
      1
    • Nie wiem.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem z stworzeniem czaru.

Czy mozliwe jest stworzenie czaru który:

-tworzy sciane z 1000hp przed uzywajacym xI

-sciana blokuje czary obszarowe , wave , target (odległosciowy) xI------y

------------------------------------------------------------------------------------------z

-gdy czar atakujacy bije 1000+ sciana ulega zniszczeniu i czar moze udezyc w osobe która stoi za sciana

Proszę o odpowiedzi ludzi którzy sie na tym znaja a nie "noname'ów" którzy chca tylko hejtowac.

Z góry dziekuje. Bayakushi

x-postac tworzaca sciane

I- sciana

y-postac bijaca targeta (target ma byc zblokowany) chodzi o to zeby postac bijac z targeta widziała cos w stylu creature not "restable czy jakos tak xd"(to co pojawia sie przy zaatakowaniu moba/player'a ktory stoi za sciana)

z-postac bijaca targeta (target nie ma byc zblokowany z powodu odpowiedniego kątu)

Opublikowano

to ze orginalny to wiem ale pytałem wielu ludzi którzy zajmuja sie tworzeniem czarów i uzyskiwałem rozne odpowiedzi najczesciej odpowiadaja tak proste - czar który summonuje moba o wygladzie sciany i ma 1000hp i sie nie porusza - odpisywali cos w ten desen ale niestety chodzi mi o to zeby ten "summon" miał własciwosci sciany ^^ i tu rodzi sie problem bo nie spotkałem sie jeszcze z mobem o wlasciwosciach sciany czy to wgl mozliwe ?

Opublikowano

robisz moba o nazwie sciana dajesz mu 1000hp i wyglad sciany ale rowniesz shotable="no" i wtedy nie bedzie mozna przez niego strzelac co bedzie chronilo Cie jak zwykla sciana. Teoretycznie do wyjasnienia jest to proste lecz pewnie to zrobic to juz wyzwanie, wieczorkiem zobacze moze cos pokombinuje.

Opublikowano

o dzieki na to nie wpadlem te info chyba mi wystarczy ^^ jak wpadniesz na jakis nowy pomysl odnosnie tego spella to daj info ;d gg : 49329905

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...