Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival&Factions - Non-Premium, 200 slotów, dorosła administracja

Piciu103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu uważasz że serwer nie ma przyszłości ? Mapa jest piękna a administracja sie stara

Ponieważ się znudzi im prowadzenie serwera.

Lub skończy się hajs. Serwery które nie mają strony według mnie są po prostu żałosne i założone za kasę z portfela rodziców.

strona przecież jest... bardzo uważnie widzę porozglądałeś się na serwerze... gratuluję!

Posta pisałem przed wejściem ? 0 Inteligencji. Teraz to na pewno nie wejdę.

Elo :).

Opublikowano

"Posta pisałem przed wejściem ? 0 Inteligencji. Teraz to na pewno nie wejdę."

Wszystko wyjaśnia ;). Serwer ma tak samo stronę jak i teamspeak3. Niestety www strony jest notorycznie cenzurowane przez administrację tego forum więc adres dostępny jest dopiero PO WEJŚCIU na serwer.

Skoro nie potrafiłeś tego zauważyć to niestety ale wszystko wskazuje na to, że albo jesteś nieogarnięty albo po prostu nie wszedłeś na serwer.

Jeśli chodzi o wydawanie kasy rodziców to rozmawiałem wczoraj z adminami i są już sami sobie w stanie zapłacić nie tylko za serwer ;). Daruj sobie ośmieszania się publicznie i po prostu albo odpuść albo przeproś za głupotę jaką się wykazałeś w ostatnich postach.

Opublikowano

"Posta pisałem przed wejściem ? 0 Inteligencji. Teraz to na pewno nie wejdę." Wszystko wyjaśnia ;). Serwer ma tak samo stronę jak i teamspeak3. Niestety www strony jest notorycznie cenzurowane przez administrację tego forum więc adres dostępny jest dopiero PO WEJŚCIU na serwer. Skoro nie potrafiłeś tego zauważyć to niestety ale wszystko wskazuje na to, że albo jesteś nieogarnięty albo po prostu nie wszedłeś na serwer. Jeśli chodzi o wydawanie kasy rodziców to rozmawiałem wczoraj z adminami i są już sami sobie w stanie zapłacić nie tylko za serwer ;). Daruj sobie ośmieszania się publicznie i po prostu albo odpuść albo przeproś za głupotę jaką się wykazałeś w ostatnich postach.

Mam przepraszać ? :) Ja tutaj daję opinię a ty na mnie naskakujesz. Z takim podejściem się nie wybije serwer. Dodatkowo przygotuj się na boty ( To nie szantaż czy zastraszanie tylko ostrzegam ) -.-

Opublikowano

Mam przepraszać ? :) Ja tutaj daję opinię a ty na mnie naskakujesz. Z takim podejściem się nie wybije serwer. Dodatkowo przygotuj się na boty ( To nie szantaż czy zastraszanie tylko ostrzegam ) -.-

MeeToo nie mój serwer, nie mój problem. Ale w zastraszanie się nie baw bo to dziecinne :D

Opublikowano

Wyrażasz swoją opinie, nawet nie wchodząc na serwer.

Strona serwera jest, dodatkowo stroną jest rozległe forum.

Serwer nie upadnie, ponieważ jest postawiony na prywatnej maszynie.

A tak btw. co to zastraszanie botami? Jeżeli się nie myle, jest to łatwe do ominięcia oraz zakazane ;_;

Nie lubie takich osób jak ty, co kozaczą że mają pythona i wiedzą jak zrobić bota serwerowego ;*

GZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...