Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zamienilibyście się płcią ze swoim partnerem na jedną noc ?

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie , ciekawy pomysł ale nierealny , ale chcielibyście sprawdzić co czuje 2 osoba podczas stosunków /

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Nie chciałbym.Dobrze mi jest być mężczyzną i nie chciałbym wiedzieć, jak to jest ssać penisa ani jak to jest, jak ktoś Ci coś wpycha w pochwę.xQuazz, ale będąc kobietą, nie odczuwałbyś podniecenia podczas dotykania swoich piersi, tak samo jak faceta nie za bardzo podnieca dotykanie swojego penisa czy swojej dupy.

Opublikowano

A ja bym chciał ^^

Zapraszam na Dziewulskiego 8 w Toruniu.

Co prawda nie zamienimy się płcią ale zawsze mogę brać cię od tyłu.

Opublikowano

Ja bym nie chciał. Zauważcie że co byście powiedzieli gdybyście trafili jako ona w grono jej znajomych?

ale to tylko na 1 noc

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

NIEEEE , fuu ble , wole dymać kobitki sex prono O tak , ale nie w dupe a w cipeczke :DDD noi w cycki

..

Opublikowano

Nie chciałbym.Dobrze mi jest być mężczyzną i nie chciałbym wiedzieć, jak to jest ssać penisa ani jak to jest, jak ktoś Ci coś wpycha w pochwę.xQuazz, ale będąc kobietą, nie odczuwałbyś podniecenia podczas dotykania swoich piersi, tak samo jak faceta nie za bardzo podnieca dotykanie swojego penisa czy swojej dupy.

to widzę nigdy konia nie waliłeś.

co do tego tak ciekaw jestem odczucia orgazmu u kobiety podobno trwa dłużej i jest intensywniejszy.

refy RMCF

Opublikowano

Jasne, że bym chciał nawet na 2 dni :) Chodzi mi o coś w stylu zamianę ciał. Zawszę jakieś nowe doświadczenie jako facet mi dobrze ale chciałbym to sprawdzić i to bardzo :D

Opublikowano

to widzę nigdy konia nie waliłeś.

co do tego tak ciekaw jestem odczucia orgazmu u kobiety podobno trwa dłużej i jest intensywniejszy.

Nie podobno, tylko tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...